pixel

КАМИНА LİLY – КРАСИВО ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ТОПЛИНАТА НА ВАШИЯ ДОМ

GreenEcoTherm Lily

Един от най-големите лидери в областта на съоръжения за отопление на българския пазар, фирма Екотерм Проект, представя на своите клиенти нов продукт – автоматизирана пелетна камина с водна риза GreenEcoTherm Lily.

С минимални вредни емисии, камина Lily предоставя висока ефективност на отопление чрез стаен вентилатор и благодарение на модерно управление позволява лесна експлоатация.

С въвеждането на ограничения от Европейския съюз на въглеродните емисии в атмосферата на държавите членки, и в съответствие с цели 2020 т.3. за намаляване на емисиите и увеличаване на енергийната ефективност с 20%, фирма Екотерм Проект задълбочи развойната си дейност, целяща задоволяване на потребностите на пазара. Компанията отново представи продукт, отговарящ на актуалните нужди на съвременното общество.

GreenEcoTherm Lily

Камина Lily изгаря пелети с диаметър 6-8mm, екологично чисто гориво, произведено без да се изсичат гори, само чрез пресоване на остатъчен дървесен материал.

GreenEcoTherm Lily

Освен ниско пепелно съдържание и следователно по-малко нужда от почистване, благодарение на горивото от пелети и прецизния горивен процес, камина Lily отделя изключително ниски емисии въглероден оксид в атмосферата – 0.012-0.32% (мин.-макс. при 13% О2 ). Големият бункер за пелети, 33 кг, осигурява по-продължителна работа на камината, без да има нужда от често зареждане.

Елегантните изчистени форми на пелетната камина с водна риза Lily я правят подходяща за всеки съвременен интериор. Може да се монтира в жилищни и др. помещения, като освен за отопление служи и за подгряване на БГВ.

Потребителят лесно може да контролира температурата на въздуха и на водата, както и да включва и изключва камината чрез дистанционното управление, включено в опаковката на камината.

Камината се управлява с електронна платка, осигуряваща напълно автоматично и контролирано изгаряне. Управляващата платка гарантира целия процес на работа, запалването и изключването на камината и дава възможност за работа с 5 нива на мощност. Диапазонът на регулиране на топлинната мощност е от 3 до 20 kW, като камината може да работи на максималния си капацитет за неограничено време, благодарение на достатъчен резерв от мощност. Всичко това гарантира безопасната работа на камината.

GreenEcoTherm Lily

Едно от най-големите предимства на камина Lily е стайният вентилатор, благодарение на който топлият въздух от камината се подава в помещението и по този начин потребителите могат да се насладят на максимална топлинна ефикасност (90-93%). Камината има и опция за подаване на звукови сигнали за повреда, зареждане, поддръжка и почистване, улесняващи експлоатацията й.

Камина Lily разполага с потребителско меню, предоставящо възможност за настройване на топлинните нужди на помещението според часа и деня от седмицата, както и според сезона. При включен Stand-by параметър, при достигане на зададената стайна температура или температурата на въздуха в помещението, камината се изключва. Когато този параметър е изключен, камината продължава да работи на минимална мощност. С цел предотвратяване на достъп на деца или грешки при настройване, сервизните настройки са защитени с парола и само оторизирани лица имат достъп до този параметър.

Минали през прецизен контрол на качеството, камините Lily са с дълъг експлоатационен живот и с гаранция от две години.

При необходимост от повече информация, Екотерм Проект ЕАД моли своите клиенти да се свържат с представители на широката дистрибуционна мрежа на компанията из цялата страна или да разгледат сайта www.ecotherm.bg.

Може да харесате още...