Камина Violet – стилно отопление за вашия дом

kamina VİOLET

Една от водещите фирми на пазара за топлотехника в България – фирма “Екотерм Проект“, продължава да предлага най-модерните решения за отоплението на Вашия дом. Запознайте се с камина GreenEcoTherm Violet – топловъздушна камина, работеща на пелети. Камина Violet е идеално решение за Вашето жилище, офис, заведение и др., когато не разполагате с отделно котелно помещение или искате да се насладите на уюта, който предоставя живия огън.

Камина Violet е с модерен дизайн и с възможност за избор на цвят. С компактните си размери тази камина лесно се вписва във всяко помещение.

Камина Violet изгаря само дървесни пелети с диаметър 6-8 mm, което е едно от най-предпочитаните горива в наши дни, поради високоефективния горивен процес, минималното количество пепелни остатъци и ниско ниво на вредни емисии. Подаването и дозирането на горивото се извършва автоматично от вградения бункер. Благодарение на това гориво, камина Violet има изключително високо КПД от 90-93%.

peleti

Камина Violet е прецизно изработена като са използвани конструктивни компоненти от реномирани европейски производители. Работата на топловъздушната камина се контролира от електронна платка, която осигурява напълно автоматично горене, гарантира целия процес на работа включително изключването на камината и дава възможност за работа с 5 нива на мощност. Диапазонът на регулиране на топлинната мощност е от 2,2 до 6,5 kW. Всичко това гарантира безопасната работа на съоръжението.

kamina VİOLET

Възможността за избор на период за работа посредством вграден часовник с дневен, седмичен и/или уикенд програматор, както и дигиталното контролно табло с дисплей, избор на език и дистанционно управление – всичко това се грижи за максималното удобство на клиента. Освен това, потребителят лесно може да контролира желаната температура чрез вграден стаен термостат.

Монтажът и експлоатацията на камина Violet e изключително лесeн, като не е необходимо изграждане на инсталация, а камината се свързва само към комин за отвеждане на димните газове.

Минали през прецизен контрол на качеството, камините Violet са с дълъг експлоатационен живот и с гаранция от две години.

При необходимост от повече информация, “Екотерм Проект” ЕАД моли своите клиенти да се свържат с представители на широката дистрибуционна мрежа на компанията из цялата страна или да разгледат сайта www.ecotherm.bg.

Може да харесате още...