Интериорни газови камини Италкеро с принудителна и естествена тяга

Амакс газ е изключителен представител за България на Италкеро – производител на газови отоплители и камини със седалище в Модена, Италия.

Италкеро е основана през 70-те години на XX век и след своето стартиране бързо се налага на пазара като водещ производител на отоплители, камини и газови конвектори, характеризиращи се с изящен дизайн и високо качество.

В настоящата статия ще Ви запознаем с газови камини с естествена или принудителна тяга, като има и модели с възможност за димоотвеждане през пода, външни луксозни отоплители и горелки за камини. Очакваме Ви на Стройко 2000 до 22.10.2017г. в НДК!

Камини с принудителна тяга:

Milano

Камина със затворена горивна камера и разделна димоотводна система. Тази камина се отличава  със студената си горна повърхност, което позволява ползването й като мебел, както и с възможността й за димоотвеждане през пода с дължина на димоотвода до 40 метра без необходимост от допълнителен вентилатор. В комбинация с програмируем безжичен термостат ефективността на системата е 90%. На изложението Стройко 2000, което се провежда в момента, можете да се запознаете с този модел камина.

Възможности за монтаж:

Torino

Камина със затворена горивна камера и разделна димоотводна система с максимална дължина до 40 метра без необходимост от допълнителен вентилатор.

Предният панел може да бъде покрит с гипсокартон или черно/бяло стъкло. Ефективността на отоплителната система с програмируем термостат е 90%. Подробности.

Възможности за монтаж:

Камини с естествена тяга:

Venezia

Газова камина със затворена горивна камера, естествена тяга и коаксилана димоотводна система, създаваща стилна атмосфера и уют. Подробности.

Възможности за монтаж:

Mirror flame

Камина с иновативен и уникален дизайн – когато пламъкът е изгаснал се вижда черно огледало, а когато гори се вижда през огледалната повърхност. С водоустойчива затворена горивна камера, естествена тяга и коаксиална димоотводна система. С възможност за тристепенно регулиране на пламъка чрез дистанционно с таймер. Подробности.

Възможности за монтаж:

Portofino

Ниска и компактна може да бъде инсталирана навсякъде, с възможност за регулиране на пламъка min/max. Камината е с естествена тяга, затворена камера и коаксиално димоотводна система. Подробности.

Възможности за монтаж:

Горелки за камини:

Dolce vita

Прекрасна градинска мебел, която съчетава в себе си осветление и отопление, осигуряваща висок комфорт и стил. Външният отоплител е с корпус от полирана неръждаема стомана, LED осветление, ветроустойчив пламък и колелца за лесно местене. Подробности.

Възможности за монтаж:

Fosus 50

Газова горелкa за камини  за външно и вътрешно инсталиране. Инсталация тип В (при монтаж на закрито, навсякъде където съществува огнище с комин, например камина на дърва) и инсталация тип А (при монтаж на открито). Изисква само щуцер за заустване към битовата газова инсталация. Работи с жично дистанционно с дължина на кабела 50 см, с възможност за контрол на пламъка (min/max). Подробности.

Възможности за монтаж:

A · инсталиране в затворени помещения.
B · инсталиране в помещения без покрив.
C · външно инсталиране в помещения без две съседни стени.
D · външно инсталиране в помещения без две противоположни стени.
E · инсталиране в помещения с мин. 25% отворена площ от заграждащите повърхности.
F · изцяло открито инсталиране.

.

Вижте също...