Камините Bisolid TP са новото #топло на Екотерм Проект

bisolid

В разгара на настоящия отоплителен сезон 2019-2020 повечето потребители  са изправени пред предизвикателството в какъв вид отопление да инвестират, така че да не натоварват семейния си бюджет. Отоплението на дървесни пелети е едно ефективно, икономично и екологично решение. В този материал Екотерм Проект представя гама нови пелетни камини под търговска марка Bisolid. Официално камините Bisolid от серия TP бяха представени на проведеното наскоро от Академия Екотерм Проект обучение по модул „Нови продукти“. Позициите на Екотерм Проект винаги са се оказвали решаващи за българския пазар, защото фирмата, по един неподражаем начин, продължава да бъде критерий в грижата си за околната среда. Екотерм Протект го прави защото е силна и доказана компания в своята мисия.

Спазвайки обещанието си към тези, които биха искали зимните им вечери да се превърнат в едно непрекъснато коледно преживяване, Екотерм Проект представи новия си търговски продукт Bisolid TP, който вече е част от гамата пелетни камини с водна риза предлагани под фирмената марката Bisolid. Пелетните камини Bisolid TP 24 и Bisolid TP 28 са удобни и лесни за използване. Комбинират удоволствието от гледката на живия огън, ефективността, комфорта и икономията на гориво. Те са напълно автоматизирани, автономни отоплителни уреди, които осигуряват равномерно разпространение на топлината в цялата сграда чрез различни отоплителни тела (радиатори, конвектори, подово отопление и други).

Bisolid TP 24

bisolid

Камините Bisolid TP поддържат:
– ниски нива на вредни емисии (по-малко от 200 ppm);
– система за електронен контрол;
– изпитана и сертифицирана по БДС EN14785:2006;
– лесни за използване функции;
– 6-степенна регулируема мощност на горене;
– автоматично запалване;
– регулируема температура на отоплителната вода;
– работа в затворена система;
– вградени помпа, вентилатор, разширителен съд и термостат;
– Wifi интернет връзка (опция);
– контрол със стаен термостат (опция).

Предимства на продукта:
– модерен дизайн;
– отлично конструиран пепелник;
– няма греене на капаците;
– панорамното стъкло остава чисто, поради вградената въздушна завеса;
– електронна помпа;
– допълнителна функция за изгаряне на твърдо гориво;
– дълъг режим на работа без почистване;
– бързо запалване.

Bisolid TP 28

bisolid

Екотерм Проект продължава да следи отблизо развитието на иновациите в сектора на отопление, вентилация и климатизация и да създава продукти, отговарящи на най-високите изисквания на европейско ниво.

Повече информация, относно Екотерм Проект и гамата предлагани продукти, може да бъде получена в дистрибуторската мрежа в цялата страна, на интернет страниците на EcoTherm и GreenEcoTherm или на страницата на фирмата във Facebook.

Може да харесате още...