pixel

Канални вентилатори Vortice Lineo Quiet

Устройствата от серията Lineo се характеризират с корпус от технополимер с клас на огнеустойчивост E2, съгласно стандарт EN ISO 11925-2: 2010) и се отличават с висока (IPX5) степен на защита от вода (класификацията се отнася до правилно инсталиран продукт).

Всеки компонент позволява лесно свързване и демонтаж с близките елементи. Достъпът до най-вътрешните компоненти (мотор-работно колело) е лесен и облекчава тяхната подмяна. Шумопоглъщащите черупки, отново сглобени в края на поддръжката, възстановяват напълно оригиналните акустични параметри.

Vortice

Двигателите имат гарантиран минимален живот при непрекъсната работа, при максимална скорост и при максимална околна температура от 30 000 до 40 000 часа в зависимост от типа.

Пълнота на гамата, предназначена да предложи идеален продукт, който отговаря на специфичните нужди на инсталацията, свързани с производителността, с консумацията, безшумната работа, разходите за експлоатация и покупната цена.

Вентилаторите от серията Vortice Lineo Quiet се характеризират с наличието на звукопоглъщаща облицовка, напълно интегрирана  във външната обвивка и оптимизирана за минимизиране на шумовите емисии, излъчвани в околната среда. Предлаганите модели са с диаметри от 100 до 315 mm и са с обикновени AC двигатели.

Подробна информация може да получите от България терм.

Може да харесате още...