pixel

Клиентите на Нелбо ще могат да избират между обикновен и дистанционен топломер

Клиентите на Нелбо ще могат да избират между обикновен и дистанционен топломер

Мобилният информационен център на топлинния счетоводител Нелбо ще заработи за трета поредна година в периода 11-13 юли в Мол Сердика от 10 до 22 ч. На място клиентите ще могат да проверят сметките си и да задават всякакви въпроси, свързани с топлинното счетоводство.

В рамките на тридневната информационна кампания клиентите ще получат и разяснение за всичко, което ги интересува около предстоящта подмяна на топлинните разпределители.

От Нелбо съобщиха, че ще предоставят  възможност на всеки клиент сам да избере какъв уред иска да монтира в дома си, независимо от съседа си. От компанията уточниха, че са избрали новопоколение уреди, произведени специално за тях от немската компания Qundis, които позволяват комбинирано монтиране на обикновени уреди и такива с дистанционен отчет в една и съща сграда. Към момента по данни от Нелбо – 25% от абонатите в столицата са подменили уредите си за отчитане на топлинна енергия.

В рамките на инициативата мобилен център, компанията предвижда да проведе анкетно проучване сред хората посетили щанда на Нелбо в Мол Сердика. Неговата цел е да даде по-ясна представа за предпочитанията на клиентите за начините и регулярността на отчитане на топлинна енергия и въпросите свързани с избора и подмяната на уредите за отчет на парно.

Освен в дните на провеждане на мобилният информационен център, клиентите на топлинния счетоводител ще могат да получат информация и съдействие по всички въпроси, които ги интересуват и в офиса на фирмата, който ще работи с удължено работно време – от 8 до 20 ч, от 5 юли до 5 август  2013 г. От Нелбо напомнят, че на 5 август приключва и законовият едномесечен срок за безплатна преработка на изравнителна сметка. След тази дата топлофикационното дружество ще фактурира сумите към абонатите.

publics.bg

Може да харесате още...