Климатични тела Siesta Sky Air – последно поколение

Климатични тела Siesta Sky Air - последно поколение

Daikin стартира най-новото поколение на своите климатични тела Siesta Sky Air, предлагайки рентабилно и сезонно ефективно решение за контрол на климата за магазини, ресторанти и офиси.

Sky Air: сезонно ефективният избор

Серията Siesta на Daikin е входното ниво към гамата Sky Air, които предлагат високa сезонна ефективност и предоставят отличeн комфорт, всичко това на достъпна цена. Климатици от гамата Siesta имат инверторно-управлявани компресори, за да гарантират, че отговарят на последното европейско законодателство за енергийна ефективност.

Директивата за свързани с енергопотреблението продукти влиза в сила на 1 януари 2013. Всички климатични продукти с мощност до 12 kW, сега трябва да отговарят на минималните нива на енергийна ефективност, оценявани през цялата година. Неотговарящите на изискванията (обикновено не-инверторните) продукти вече не могат да бъдат внасяни в Европа или продавани от производителите, въпреки че ако вече са в склада на дистрибутора или очакват монтаж, те все още могат да се продават по веригата за доставки.

Инверторния контрол осигурява най-голяма ефективност която се постига при частично натоварване, така че гамата Siesta е оптимизирана да работи по най-добрия начин в реални условия. Инверторът консумира по-малко енергия, тъй като отговаря на потреблението, според изискванията, което води до по-ниски експлоатационни разходи.

Siesta Sky Air: ценово-ефективно решение за контрол на климата

Настоящият финансов натиск за бизнеса да намали разходите трябва да бъде балансиран с изискванията да се създадат все по-строги закони за въглеродните емисии и потреблението на енергия. Siesta Sky Air предлага намаляване на разходите, сезонно ефективно решение за контрол на климата, което може да намали потреблението на енергия, емисиите на въглерод и разходите за поддръжка, без да се засягат нивата на комфорт.


Вижте също...