Климатици Hisense – иновации, технологично развитие и надеждност на разумна цена

Hisense

Имаме удоволствието да Ви запознаем с новите модели битови климатици Hisense, както и с въведените иновации в тях и тенденциите за развитие.

Hisense Group работи в секторите електроника, домакински уреди, телекомуникации, информационни технологии. По света има 14 производствени завода. Основен акцент в развитието на групата е инвестирането в развойна дейност. Групата разполага с 12 R&D центъра, последният от които е с размер от 202 300 квадратни метра и е един от най-големите в света. Годишно се произвеждат над 20,6 милиона климатици и 25 милиона телевизори Hisense.

Основните насоки на развойната дейност при климатизацията са осигуряване на максимален комфорт, чист въздух в помещенията, висока енергийна ефективност и максимална екологичност на уредите.

Гамата битови климатици е разнообразна и може да отговори на изискванията и на най-взискателните потребители.

С цел да задоволи максимално потребностите на потребителите Hisense разработи няколко иновативни технологии, които въведе в уредите си:

Устройството на Hisense Hi-Nano получи сертификат за инхибиране на вируса Sars-CoV-2. Технологията Hi-Nano, интегрирана в климатиците на компанията, елиминира 93,54% от вирусните частици само след 2 часа работа в помещението.

На 11 март 2021 г. в Милано Hisense съобщава, че след теста, проведен в сътрудничество с Texcell, Международната изследователска организация, специализирана във вирусни тестове, е потвърден инхибиторният ефект върху новия коронавирус (Sars-CoV-2) на технологията Hi-Nano, предложен от Hisense Corporation и интегриран в битовите климатици. Излъчените йони елиминират 93,54% от вирусните частици само за 2 часа.

Важно е да се подчертае, че тестът е проведен в затворена лабораторна среда и не е предназначен за оценка на ефективността на същата технология в неконтролирани жилищни пространства.

Hi-Nano технологията е интегрирана в моделите климатици: Energy SE, Energy Pro, Fresh Master и Silentium Pro.

Самопочистване на вътрешно/външно тяло.

Hisense

Hisense патентова самопочистваща технология на изпарителя и кондензатора.

Спомага за лесната поддръжка на климатика чист. Намалява прах, бактерии, микроорганизми, неприятни миризми и др.

Доброто състояние на климатика спомага за удължен експлоатационен срок.

Hisense

Процеса на самопочистване преминава през следните етапи:
– охлаждане и заскрежаване;
– заскрежаване на замърсителите (прах, бактерии, микроорганизми и маслени петна);
– бърз defrost отмива и почиства замърсителите;
– следва изсушаване при висока температура 56°C.

Функцията самопочистване е стандартна за по-голямата част от климатиците Hisense.

Hisense

Климатици със свеж въздух:

– Hisense патентова технология за освежаване на въздуха в цялата стая, което се реализира за 3 минути;
– свежият въздух е с обем 40 куб.м/час;
– липсата на свеж въздух в помещенията може да бъде причина за непълна работоспособност, намалена ефективност и състояние на сънливост.

От друга страна сънят е неспокоен при липса на свеж въздух в помещенията. Моделът Fresh Master Ви помага да решите тези проблеми, като осигурява свеж въздух в помещенията.

Hisense

AI Smart – осигурява интелигентно Вашия комфорт.

Hisense патентова технологията TMS (Temperature Master System).

Hisense

Технологията е базирана на измерване и анализ на температурата, влагата, скоростта на въздуха и топлинното излъчване в помещението, както и облеклото и физическата активност на хората в помещението.

Въз основа на горепосочените 6 фактора климатикът може интелигентно да контролира температурата, влажността и скоростта на въздушния поток в помещението и да осигури на потребителя най-голяма степен на комфорт.

Fresh Master Четене

Smart настройки

26°С

50% влажност

Ниски обороти на вентилатора

Fresh Master Игра

Smart настройки

24°С

45% влажност

Високи обороти на вентилатора

Моделът Silentium Pro e с вградена функционалност TMS и може значително да Ви улесни при контролиране на климата в помещенията.

Продуктовата гама включва климатици с типоразмери от 9 до 24 000 Btu.

С оглед на това, че голяма част от климатиците се използват като отоплителни уреди през зимния сезон, предлагаме климатици, които могат да работят в режим отопление до – 20 градуса външна температура и са с енергиен клас А+++ в режим охлаждане и отопление.

Всички модели работят с фреон R32. Новият фреон R32 е с по-висока енергийна ефективност и най-важното: с 68% по-нисък потенциал за глобално затопляне (GWP) от досега използвания R410A. Опазването на околната среда е сред важните приоритети на Hisense.

Можете да се запознаете подробно с моделите които предлагаме на сайта ни Климатици – Hisense или чрез статиите, които ще публикуваме периодично.

За повече информация – Горене България ЕООД.

Може да харесате още...