pixel

Климатикът като част от цялостния облик на пространството

Hitachi

Hitachi Silent-Iconic™ е панел за 4-пътен касетъчен климатик. Естетическите характеристики на Silent-Iconic™ съперничат на тези на въздуховодните или скритите климатици, което го прави идеален за съвременна и модерна среда. Вентилационните отвори са скрити умело и стават част от цялостния облик на пространството. Дизайнът му запазва ценовите предимства на традиционните устройства, но добавя първокласно покритие. Той е съвместим с вътрешния 4-пътно касетъчен модул (RCI-FSRP).

Четирите клапи на Silent-Iconic™ са изработени така, че да намалят визуалното им въздействие, като същевременно поддържат прецизен контрол на въздушния поток. За допълнително минимизиране на външния вид на касетата централният отвор на модула е с жалузи, така че се интегрира перфектно в тавана.

Hitachi

Сградите, с акцент върху дизайна, често използват канални или скрити вътрешни тела, тъй като те са по-лесни за интегриране. За архитектите и интериорните дизайнери Hitachi Silent-Iconic™ предлага нова възможност, която е визуално привлекателна и не пречи на външния вид и усещането на интериора.

Компанията е представена на българския пазар от Hitachi България.

Снимки: Hitachi

Може да харесате още...