Kлиматикът TZ на Panasonic бе отличен с Good Design Award

Good Design Award

Panasonic Heating & Cooling Solutions представи своя първокласен TZ климатик за стенен монтаж, който бе отличен с наградата Good Design Award. Това е най-старата и най-престижната програма за награди за дизайн в Япония, която съществува от 1957 г.

Според Good Design Award дизайнът на климатика може да бъде определен като “отличен”. Той се фокусира върху следните философски принципи:
– Хуманност: Творческа сила за продукти и концептуални изпълнения;
– Честност: Вникване в съвременното общество;
– Иновация: Силата да изследва пръв нови концепции за бъдещето;
– Естетика: Творческа сила за един проспериращ начин на живот;
– Етика: Мисловна сила, отразяваща се на обществото и околната среда.

Климатикът TZ на Panasonic  отговаря на всички горепосочени изисквания и е достойно допълнение към всеки дом. След значителни подобрения в дизайна си, сега системата е по-малка и по-елегантна, с широчина от само 779 мм, но същевременно запазва впечатляваща си мощност и ефективност. Уредът е достатъчно компактен за монтаж над вратата, което го прави идеален за по-ограничени пространства.

Филтърът за отопление и охлаждане улавя вредните прахови частици (PM2.5) във въздуха – включително прах, опасни замърсители, цветен прашец, мръсотия, дим и капчици течност. Така той спомага да се поддържа качеството на въздуха в помещението.

От Panasonic уверяват, че TZ климатикът има елегантен дизайн, подходящ за домашен интериор. Според Good Design Award неговата „опростена, компактна структура и форма позволява изчистен и вечен дизайн“ и отбелязват, че „матовото покритие помага за постигането на хармония в пространството“.

Може да харесате още...