pixel

Комфорт с колекторите hoval UltraSol

Hoval UltraSol

За комфорта на гостите на хотел Калина Гардън се грижат новите 50 броя слънчеви колектори Hoval UltraSol, които гарантират постоянен дебит и температура на топла вода за над 600-те посетители. Топлата вода в банята е един от основните параметри, без които не може да се постигне качествен комфорт.

Hoval UltraSol

Ултра тънки, ултра леки, но и ултра ефективни. С обща колекторна площ от 2,52 м² те използват безплатната енергия на слънцето, за да доставят битова гореща вода за гостите на хотела, дори в пиковите часове. Тяхната ниска конструктивна височина плюс тънката отлята алуминиева рамка и антирефлексно соларно стъкло се съчетават в изключително елегантен и дискретен дизайн.

Hoval UltraSol

Монтажът е изключително бърз, благодарение на лесната система за хидравлично свързване и монтаж, която се доставя заедно с колекторите.

Hoval UltraSol

Чрез използване на безплатната слънчева енергия с колекторите UltraSol се спестяват значителни разходи, благодарение на способността им изключително ефективно да усвояват слънчевите лъчи. Това е постигнато чрез съвременните технологии, по които се произвеждат колекторите.

Колекторите UltraSol отговарят на минималните годишни изисквания от 525 kW/m² и имат Solar Keymark сертификат.

И отново верни на нашето мото „Отговорност към енергията и околната среда“.

Hoval UltraSol

За контакти и повече информация.

Може да харесате още...