Комфорт за вашия дом с термостатите на Finder

Finder

Finder Relays е компания, създадена през 1954 г. и е специализирана изключително в производството на висококачествени продукти в областта на индустриалната и домашна автоматизация. Гамата артикули на Finder Relays надхвърля 10 000 продукт, сред които може да намерите релета, таймери и сградна автоматизация, мониторингови и контролни релета, аксесоари за тях и много други. Фирма Рувекс е първата компания, която започва да предлага на българския пазар продуктите на Finder Relay, като вече 23 години си партнират успешно и се грижат за комфорта на своите клиенти.

Днес Ви представяме FinderBliss – стаен термостат, предлаган от Рувекс, с помощта на който може лесно да контролирате температурата в дома си.

Finder

Гамата Finder Bliss включва стилен, стаен термостат и Wi-Fi хроно-термостат. И двата са проектирани да предложат най-доброто регулиране и контрол на температурата в дома. Лесната употреба е акцентът в гамата Finder Bliss – използвайки ръчното програмиране от устройството или чрез интуитивното приложение на Вашия телефон.

Дистанционно управление

С Finder Bliss Wi-Fi можете да зададете температура за цялата седмица лесно и бързо, като проверявате и променяте настройките си по всяко време и отвсякъде. Можете да управлявате хроно-термостата Finder Bliss Wi-Fi лесно и интуитивно с Вашия смартфон чрез приложение за Android/IOS.

FinderНяма нужда да се тревожите повече за това каква е температурата, когато се приберате вкъщи или ако сте забравили да изключите отоплението. Когато излизате навън, с Finder Bliss Wi-Fi винаги можете да държите температурата напълно под контрол, където и да сте. С термостатите от тази серия съчетавате комфорт и в същото време пестите енергия.

Изберете вашия Finder Bliss

Можете да избирате между изчистен на външен вид, но същевременно стилен стаен термостат, или първокласен, усъвършенстван Wi-Fi хроно-термостат. Finder Bliss е стилно решение за бързо и лесно управление на температурата във Вашия дом. Прекрасната непрозрачна фасада има сензорни бутони със задно осветяване, които се активират чрез плъзгане на логото на Finder.

Finder Bliss Wi-Fi
– Дистанционно управление чрез приложението (Android/IOS).
– Ръчна настройка от устройството или програмиране през смартфон чрез APP приложение.
– Осветени сензорни бутони, управлявани с докосване.
– 4 броя 1.5V АА батерии с индикатор за изтощена батерия на дисплея.
– Промяна на сезонния режим (зима/лято).
– Защита с PIN код.
– Температурен диапазон от 5° до 37° настройка за ден/нощ.
– Контактна система на изхода 5A 250V AC.

Finder

Finder Bliss T
– Прост и интуитивен интерфейс.
– Осветени сензорни бутони, управлявани с докосване.
– 2 броя 1.5V AA батерии с индикация за изтощена батерия на дисплея.
– 2 избираеми температури (ден/нощ).
– Промяна на сезонния режим (лято/зима).
– Защита с PIN код.
– Температурен диапазон от 5° до 37° дневна/нощна настройка.
– Контактна система на изхода 5A 250V AC.

FinderИдеална температура дори когато сте извън дома си

Функцията Autoway позволява настройка на по-ниска температура, когато не сте си вкъщи. Използвайки функцията за геолокация с GPS на Вашия смартфон, тя се активира, когато последният регистриран потребител напусне къщата, понижавайки температурата (предварително зададена от Вас) и съответно повишавайки я, когато наближите. Така постигате максимален комфорт със значителна икономия на енергия.

FinderЗапазете потреблението на енергия под ваш контрол

Finder Bliss Wi-Fi предлага отчети и персонализирана статистика. По всяко време и навсякъде, за да можете да следите и контролирате консумацията си на енергия.

С Finder Bliss Wi-Fi приложението може да се програмира, настройва и управлява температурата, по време за цялата седмицата на множество устройства, където и да сте.

FinderИмате възможност за многопотребителска функция, така че цялото семейство да може да споделя и управлява устройствата в дома Ви.

Изберете Вашия Finder Bliss и се обадете в Рувекс.

Ако този продукт Ви харесва, можете да го закупите или да получите повече информация в офиса на фирма Рувекс, както и на интернет страницата на фирмата.

Вижте също...