Комфортен климат с термопомпите De Dietrich

Alezio Evolution

Днес темата за намаляване на разходите за енергия чрез използване на възобновяеми източници е особено актуална, затова Рувекс предлага все повече решения, с които можете да превърнете Вашия дом в енергийно ефективен. Основен акцент се поставя на широката гама термопомпи, които може да намерите във фирма Рувекс. Сред тях са продуктите от сериите Alezio, HPI, и геотермалните термопомпи GSHP.

Alezio G Hybrid

Alezio EvolutionГамата от инверторни термопомпи въздух/вода, включва външен модул, вътрешен хидравличен модул и стенен кондензен газов котел тип Naneo.

Alezio G Hybrid комбинира енергийните качества на термопомпа и газов кондензен котел с цел оптимизиране на енергийната ефективност. Извличайки енергия от въздуха, тя използва оптимална комбинация от възобновяеми и традиционни енергийни източници за отопление и производство на гореща вода за дома.

При работа в режим на термопомпа, системата се захранва от възобновяема енергия, извлечена от въздуха, и може да постигне енергийна ефективност, достигаща до клас A ++.

Alezio Evolution

Alezio EvolutionПри термопомпите от серия Alezio Evolution основeн фактор за енергоефективността е коефициентът на преобразуване COP, достигащ в режим на отопление 4,65. За 1 kW използвана ел. енергия се получават до 4,65 kW топлинна енергия. Инверторната система модулира мощността в зависимост от потребността на топлина и икономисва още 30% електрическа енергия спрямо конвенционалните термопомпи.

Термопомпите от серия Alezio Evolution работят на принципа въздух-вода, като извличат топлинната енергия от външния въздух и я пренасят вътре в сградата.

Отоплението се управлява чрез хидравличен кръг, който може да захранва подово отопление/охлаждане, радиатори или вентилаторни конвектори. Благодарение на реверсивния си цикъл на работа, модулиращия компресор и много лесното за използване управление, Alezio Evolution гарантира комфорт през цялата година.

Alezio Evolution гарантира, че Вашите пари са инвестирани правилно.

HPI Inverter

Alezio EvolutionДруг водещ продукт, който Рувекс препоръчва на своите клиенти, е термопомпата вода/въздух HPI Inverter Evolution с мощности от 6 до 27 kW. Тя се монтира много лесно в дома, независимо дали e съществуващ имот или ново строителство. Външното тяло може да се монтира навсякъде, благодарение на компактния си размер. Вътрешното тяло, което външно прилича на стенен газов котел, може да бъде монтирано и на най-тесните места.

Сплит – системата изключва риска от замръзване на външните тръби. В зависимост от модела, термопомпите от тази серия могат да работят при отрицателна външна температура до -20⁰С. HP Inverter Evolution се отличава със своята висока ефективност, с COP до 4.3. На всеки 1 kW/h консумирана електроенергия получавате 4.3 kW/h топлинна енергия напълно безплатно. Те са едно лесно приложимо решение за осигуряване комфорта на Вашият дом или офис.

Спирайки се на термопомпи от гамата на De Dietrich, Вие избирате един екологичен и енергийно ефективен източник на енергия, сега и на промоционални цени до края на месец юни! Повече информация може да получите в офиса на фирма Рувекс, както и на интернет сайта.

Вижте също...