pixel

Компактен въздушен охладител, проектиран за нуждите на малки обекти

Mini-Compact

Мини компактният въздушен охладител от Güntner е специално проектиран за нуждите от охлаждане на малки търговски обекти за хранителни стоки, ресторанти, столове и други подобни области на приложение. С височина от само 124 мм, това е най-плоският въздушен охладител, който компанията предлага до момента.

Mini Compact от Güntner отговаря на името си във всяко отношение –  неговият прахово боядисан, антикорозионен алуминиев корпус е висок само 124 мм.

Въпреки малкия си размер, въздушният охладител Mini Compact е убедителен с доста високата си мощност – може да бъде избран модел с един или два мощни EC вентилатора и полезна мощност от 0,4 до 2,2 kW.

В същото време неговият енергийно ефективен дизайн, включително нагревателят за размразяване, намалява експлоатационните разходи с до 30% в режим на охлаждане и с до 50% в режим на размразяване в сравнение с конвенционалните въздушни охладители.

Mini-Compact

Монтаж на тавана

Благодарение на вентилаторите, разположени от долната страна, въздушният охладител Mini Compact може да се монтира на тавана, като по този начин се увеличава максимално наличното пространство. Въздушният охладител може лесно да се достигне отдолу чрез тавата за оттичане.

Гладките повърхности и свързаните с щепсели вентилатори позволяват бързо почистване и поддръжка. Въздушният охладител Mini Compact е съвместим с често срещаните опции за хладилни агенти като HFC и CO2, както и със запалими хладилни агенти.

Снимки – Güntner.

Може да харесате още...