pixel

Конкурс за студенти, които искат да участват в годишната конференция на Eurelectric

Конкурс за студенти, които искат да участват в годишната конференция на Eurelectric

След положителните отзиви от организирането на първия конкурс за студенти Eurelectric Students Award на миналогодишната конференция на Eurelectric, е взето решение конкурсът да стане част от събитието, провеждано всяка година.
Тазгодишната конференция на Eurelectric ще се проведе на 13 и 14 юни в Стокхолм и ще е с основен акцент върху спешната нужда от инвестиции в енергийния сектор. Въпросът за конкурса, на който студентите ще трябва да отговорят в кратък текст, е „Дали инвестициите в енергийния сектор ще се развиват най-добре в национална или в европейска нормативна рамка?”.

В конкурса могат да участват студенти не по-възрастни от 27 години. Отговори на въпроса могат да бъдат изпращани не по-късно от 30 април, като те не трябва да превишават една страница. Eurelectric предоставя на студентите безплатна регистрация за събитието, като пътните разходи трябва да бъдат поети от националната асоциация, обхващаща енергийния сектор в държавата на кандидата. Повече информация за конкурса можете да намерите на сайта на Eurelectric.

publics.bg

Може да харесате още...