pixel

Контролер за подово отопление за до осем стаи

Resideo

С гъвкавия контролер за подово отопление HCC100 от Resideo, може интелигентно да се контролират до осем стаи или зони в голямо разнообразие от системи.

Индивидуално охлаждане или отопление на зони

За да улесни практическото приложение при инсталация, Resideo предлага новия контролер за подово отопление HCC100 – решение за ефективен контрол на температурата в зоните с интегрирани функции за отопление и охлаждане. Гъвкавият контролер може да контролира индивидуално до осем помещения или зони в сградата и може да бъде интегриран както в нови, така и в съществуващи инсталации (с кабел или по желание безжично).

Настройка чрез приложение

Приложението Resideo Pro позволява особено лесна и бърза настройка и конфигурация чрез Bluetooth връзка. Приложението води инсталаторите през целия процес на настройка и пускане в експлоатация.

Лесно пестене на енергия

При ежедневна работа на отоплителната инсталация Honeywell Home HCC100 оптимизира управлението на потреблението за съответния тип генератор. Освен това той може да се комбинира идеално с интелигентния индивидуален стаен контрол Evohome и сензорите за стайна температура от серията DT4 за ефективно управление на температурата според времева програма. Това спомага за намаляване на разходите за отопление.

Компанията е представена на българския пазар от Resideo България.

Снимка: Resideo

Може да харесате още...