pixel

Лесен хидравличен баланс с Alpha 3 – за да е по-лесна работата ви

Alpha 3

Новата помпа Alpha 3 дава нагледна представа за това какво може да направи един малък битов циркулатор. Вградената еднопосочна комуникация на новата помпа Alpha 3 с Alpha Reader прави възможно бързо и лесно хидравлично балансиране на отоплителната система. Това е от полза както за инсталаторите, така и за собствениците на жилища, тъй като генерира значителни икономии в потреблението, следователно и в сметките за отопление.

Alpha 3

С инсталирането на приложението Grundfos GO баланс можете в реално време да получите изчисления на дебита, който се изисква за отделните радиатори в системата. Приложението помага на потребителя във всяка следваща стъпка по време на целия процес за хидравличен баланс на всички радиатори в системата. В допълнение, Alpha 3 е изключително надеждна и притежава най-високата ефективност в своя клас (изследването е поръчано от Grundfos Holding A / S).

Новата помпа Alpha 3 осигурява:
работа без блокиране – безпроблемното функциониране на помпата намалява необходимостта от аварийни ремонти.
без работа на сухо – вградената активна защита е сигурна гаранция, че помпата ще работи, само когато има вода в корпуса.
самостоятелно регулиране – AUTOADAPT автоматично задава най-добрата настройка на помпата, за да  максимизира както комфорта, така и резултатността.
ненадмината ефективност – циркулационната помпа Alpha 3 е с най-висока енергийна ефективност в своя клас според VDE (изследването е поръчано от Grundfos Holding A / S).

Alpha 3

За повече информация посетете Grundfos за инсталатори.

Може да харесате още...