Лесно управление на комплексни отоплителни системи със системния контролер MeiTronic

MeiTronic

Новият системен контролер от немската компания Meibes System-Technik GmbH, MeiTronic, е сърцето на модерното управление на дома и осигурява възможно най-ефективното генериране на топлина. Той контролира до два топлинни генератора, което благодарение на интелигентното приоритизиране носи много предимства, особено когато се използват възобновяеми енергийни източници. Благодарение на управлението, компенсирано от метеорологичните условия, устройството автоматично настройва отоплителната мощност спрямо външните температури. По този начин не се консумира повече енергия, отколкото е необходимо.

MeiTronic

Предварително програмираните електрически схеми, помощник за пускане в експлоатация и интуитивна работа правят инсталацията и работата възможно най-лесна. Системният контролер MeiTronic, компенсиран от метеорологичните условия, може да контролира до два топлинни генератора, зареждане на топла вода/буферно съхранение, както и няколко смесени и самостойни отоплителни кръга.

MeiTronic

Контролерът работи интелигентно, което означава, че приоритет има регенеративната енергия, ако се очаква, че конвенционалният котел не трябва да се нагрява според повишаването на температурата в резервоара за съхранение. Различните условия на включване на циркулационната помпа осигуряват високо ниво на комфорт, докато хигиената остава гарантирана. Благодарение на своя атрактивен и елегантен дизайн, устройството може да се използва за външен монтаж в голямо разнообразие от зони, дори в коридора или в жилищната зона, без да се нарушава цялостното визуално впечатление.

За повече информация: Meibes System-Technik GmbH

Вижте също...