pixel

LG Electronics откри първата лаборатория за променливи хладилни технологии (VRF)

Ръководителят на технологията за климатични технологии LG Electronics заедно с Tarrant County College обявиха откриването на първата лаборатория за Variable Refrigerant Technology (VRF) в кампуса на колежа Tarrant County, разположен в Тексас.

Спонсорираната от LG лаборатория, намираща се в Центъра за върхови постижения в областта на енергийните технологии, ще служи като ключово средство за обучение по бързо развиващата се HVAC програма на колежа. Тя ще помага на студентите и на местните предприемачи в областта на ОВК да получат достъп до редица курсове за обучение, да насърчат практическия опит и непрекъснатото обучение с водещата VRF технология на LG. Високоефективната VRF технология на LG и решенията за домашен комфорт на LG правят голям пробив в САЩ, където търсенето на високоефективната HVAC технология продължава да расте. Технологиите за климатизация на LG са предназначени да сведат до минимум загубите от ефективност, констатирани в конвенционалните системи за ОВК, както и да осигурят устойчива икономия на енергия и ниски разходи за целия жизнен цикъл на системите.

„Нашата подкрепа за новата лаборатория VRF на Tarrant County College подчертава ангажимента на LG да тренира и инвестира в бъдещето на индустрията – в този случай да обучава студенти и настоящи контрагенти на HVAC за ползите от ултра-ефективната VRF технология“, каза Кевин МакНамара, старши вицепрезидент и генерален мениджър на Air Conditioning Technologies, LG Electronics USA. „Тази модерна технологична лаборатория ще предостави съвсем ново и уникално преживяване, което ще позволи на тези хора да инсталират и обслужват VRF системи за редица проекти – от жилищни до търговски.“

Като доставчик на технология за лабораторията, LG разполага с множество климатични продукти, включително ултра-ефективната еднофазна 5 тонна система LG Multi VTM S за оползотворяване на топлината, която дава възможност на студентите и предприемачите да усъвършенстват техническите си умения, като взаимодействат с функциониращото оборудване.

LG е водещ играч в глобалния климатичен пазар, като произвежда търговски и жилищни климатици и осигурява решения за цялостна устойчивост и управление на сградите. От потребителските и индивидуалните единици до индустриалните и специализирани климатични системи LG предлага широка гама от продукти за отопление, вентилация и климатизация.

Може да харесате още...