LG пуска собствена кръгла таванна касета

LG-Round-Cassette 1

LG пуска собствена кръгла таванна касета, която осигурява идеален кръгов поток на въздуха без мъртви зони. Първата кръгла таванна касета на LG, официално обявена през миналата година, и победител в миналогодишните награди за дизайн Red Dot Design, се очаква да излезе на пазара през юни.

Следвайки настояща пазарна тенденция, кръглата таванна касета на LG предлага отлична производителност, особено в стаи с високи тавани, като кафенета, ресторанти, престижни универсални магазини и хотели с модерен интериор. От LG твърдят, че новата касета превъзхожда конкурентните не само в дизайна, но и в нивото на производителност. Корейският производител ацентира, че конкурентни таванни кръгли касети използват три отделни клапи за изходящия въздух, които разпръскват въздуха в три посоки и създават мъртви зони, докато при тяхната собствена това е избегнато.

Високата едва 33 см кръгла касета на LG разполага с 6 степенен контрол за разпределяне на студен или топъл въздух до всяко място, където е необходимо. В LG са провели обширни тестове, за да гарантират, че въздушният поток, генериран от 3D вентилатора, е увеличен с 5% и позволява 30% по-бързо охлаждане от другите кръгли касети на пазара. Нивото на шума по време на работа е намалено до 39 dB(A).

Дренажната тръба и тръбата за хладилния агент са разположени заедно, за да се сведе до минимум експозицията на електронните компоненти към тръбите, както и да се намали времето за монтаж.

Може да харесате още...