LG Therma V R32 Split – новото решение за надеждно и ефективно отопление, охлаждане и топла вода

Изборът на отопление е един от най-важните, що се отнася до нашето жилище, но често е свързан с множество затруднения и грижи. Когато избираме начин за топлоснабдяване, е нужно да приоритизираме комфорта, затова винаги трябва да имаме предвид лесната поддръжка и прецизния контрол. Благодарение на термо-помпеното решение LG Therma V R32 Split можете да забравите притесненията, свързани с традиционните отоплителни системи като например постоянното следене на температурата, носенето на дърва или високите разходи за поддръжка и ремонт на котел.

Вече сами можете да си осигурите нужния комфорт, използвайки неизчерпаем и напълно безплатен енергоизточник – въздуха. Системата Therma V R32 Split използва външния въздух като източник на енергия, за да осигури отопление и топла вода. Може да работи при изключително студено време до -25°C и предлага максимална температура на изходящата вода до 65°C. Оборудвана е с революционния компресор R1, който значително подобрява движението на спиралата и съответно увеличава цялостната ефективност и надеждност. В допълнение са подобрен и работния диапазон на компресораи работи от 10 Hz до 135 Hz.

Екологична устойчивост

При този вид отопление не се изисква никакво горене, за да се осигури топлинна енергия, а термопомпата консумира до 5 пъти по-малко електрическа енергия, която е необходима за компресора и някои други допълнителни компоненти. Therma V R32 Split използва хладилен агент R32 – екологично устойчив хладилен агент, чийто потенциал за глобално затопляне е 6 пъти по-нисък от този на R410A. С хладилния агент R32 системата осигурява по-висока енергийна ефективност, което я прави по-екологично решение за отопление и охлаждане.

Интелигентно и дистанционно управление

LG Therma V R32 Split идва с изключително лесен и интуитивен за употреба интерфейс с цветен сензорен 4,3-инчов дисплей. Потребителите могат да ръководят температурата в домовете си само с едно докосване, да задават графици въз основа на начина си на живот. Освен това могат да следят и контролират енергията си ежедневно или ежемесечното, за да са по-ефективни и икономични.

Therma V R32 Split, както и останалите уреди на LG, може да се управлява от приложениетоLG ThinQ. Това дава нужното спокойствие на потребителите в студените зимни нощи, защото когато се приберат ще знаят, че жилището им вече ще бъде топло.

Лесен и гъвкав монтаж

Therma V R32 Split може лесно и гъвкаво да бъде монтирана във всякакви домове. Интегрираните компоненти за водата във вътрешното тяло правят монтажа много по-лесен и по-бърз. Освен това дългия тръбен път до 50 метра както и възможността тръбите да бъдат подведени в три различни посоки (напред, настрани и назад), прави монтажа още по-лесен игъвкав.

Лесна и бърза поддръжка

Дистанционното управление може да съхранява до 50 хронологични записа, което дава възможност лесно да се идентифицират причините за неизправност или грешки  и могат да се вземат бързи решения за отстраняването им.

С Therma V R32 Split потребителите са спокойни, че в дома им  се постига комфорта, от който се нуждаят, независимо къде са или колко време са отсъствали. Освен това могат да спестяват от електроенергия и време за обслужване. И най-важното от всичко – целият контрол е в техните ръце.

За повече информация – LG.

Може да харесате още...