Logalux с нов бойлер от неръждаема стомана с десетгодишна гаранция

Немската компания Buderus разширява продуктовата си гама от бойлерите Logalux с нови резервоари за топла вода от 120, 160, 200 или 300 литра от неръждаема стомана. Те допълват продуктовото портфолио от емайлирани бойлери и са особено подходящи за получаване на топла вода в райони с много мека вода.

Новите бойлери са със сребристо стоманено покритие, което атрактивно се вписва в обща картина в помещенията. Собствениците на жилищата и ползващите тези съоръжения се радват на хигиенното качество на питейната вода и ниските топлинни загуби, за което допринася изолацията от твърда полиуретанова пяна от 75 до 85 мм. Освен това, Buderus предоставя десетгодишна гаранция за бойлерите от неръждаема стомана.
Освен, че е лесен за монтаж и използване, специалистите в областта, ще оценят и сравнително ниското тегло на уреда (в зависимост от дизайна 37-78 кг), който освен другите си предимства е и с висока якост и е устойчив на корозия. Устройството предлага и лесна интеграция на възобновяеми енергийни източници и може да бъде комбиниран със слънчева топлинна система.


Вижте също...