pixel

Локална екстракция от Nederman. Как да подобрим работната среда?!

Nederman

Промоционални предложения за най-доброто оборудване!

Недерман са сведовен лидер в доставката и разработването на продукти и решения за работната среда в технологичния сектор. Като световен лидер в областта на филтрацията, обработката на промишлен въздух и управление на ресурсите, от компанията са силно ангажирани в разработването и внедряването на устоичиви и ефективни решения.

Мисията на компанията е да предоставят в различни приложения и производства високоефективни продукти, които да спомагат за по-чиста и безопасна работна среда.

Eкo-ефективност
Всички решения на Недерман съчетават грижа за околната среда и за здравето на служителите, чрез подобряване на ефективността на работа в производството. Това прави продуктите на компанията, както екологични, така също и ефективни и икономически целесъобразни. Във визията на концерна са комбинирани тези три понятия под общото име: еко-ефективност.

Nederman има дълга история
През 1944 г. компанията е основана в Швеция от Philip Nederman. Дружеството става пионер в разработването на решения за контрол на замърсяването на въздуха в производствените сгради, защита на здравето на работниците и подобряване на работното място. През 2010г. Nederman придоби Dantherm Filtration и така стана водещият концерн в света, в рамките на индустриалните филтриращи системи за въздух и решенията за контрол на замърсяването на въздуха, както за вътрешната така и за външната страна на производствата. Компанията предлага и водещи решения за управление на ресурсите, т.е. рециклиране, изхвърляне, доставки и т.н.

Nederman предлага цялостни решения

Nederman

Недерман и екипът на фирма „Тангра“ предлагат пълния обхват от етапа на предпроектното проучване, през разработката на системите, инсталирането, поддръжката, обучението и рециклирането им.

Недерман по света:
Недерман има собствени заводи и филиали в 30 държави по света. Компанията има дистрибутори и търговски представители в повече от още 35 държави. В България, от 2005 г. Недерман се представлява от Тангра – АВ ООД.

Nederman предлага цялостни решения в областта на:
– автомобилните сервизи, пожарни и депа за обществен транспорт;
– металообработваща промишленост;
– екстракция и филтрация на дим от заваряване;
– улавяне и филтриране на маслени мъгли;
– улавяне и филтриране на прах в това число експлозивен такъв.;
– щадящо почистване;
– рециклиране на отпадни продукти и още много други.

NedermanNedermanNederman

През 2016 г., екипът на фирма „Тангра“, съвместно с Недерман, предлагат на своите клиенти промоционални цени за екипировката за заваръчни постове и макарите за флуиди:

– от месец май до месец септември има допълнителна търговска отстъпка от 15% за някои модели макари за флуиди Nederman.

Nederman

– от месец април до месец септември има специални цени за всички системи за заваръчни постове Nederman.

Nederman

Може да харесате още...