pixel

Луксозни соларни палатки в мини еко-курорт в Австралия


Почивка далеч от шума и суетата, и спокойствие в невероятно идилична обстановка предлагат новите соларни палатки на Sierra Escape в Австралия. Сгушен в хълмовете на провинцията Мъджи, екологичният мини-курорт представи двете си нови луксозни соларни палатки, които разполагат с изключително големи прозорци, гарантиращи невероятни панорамни гледки към изгреви, залези и звездни нощи.

Любителите на природата могат да се наслаждават на зашеметяващия пейзаж и от големите външни вани.

Гостите на екологичния Sierra Escape могат да избират между две палатки, разположени дискретно, дори и една от друга, за да осигурят максимално уединение на обитателите си. Двете палатки функционират изцяло на слънчева енергия и разполагат с достатъчно количество, за да захранват малък хладилник, вътрешно и външно осветление, малък газов готварски плот и системите за топла вода на палатките.

Собствениците планират да развият мястото, като добавят още няколко функции в бъдеще. За начало те смятат да построят плувен басейн от корабен контейнер. Районът ще бъде използван като общо социално пространство и ще включва място за барбекюта, йога, дегустации на вино и др.

Може да харесате още...