Лятото идва със слънчеви колектори GreenEcoTherm

T20US i T25US

Слънчеви колектори от Екотерм Проект!

Фирмата предлага на Вашето внимание най-новите слънчеви колектори на Българския пазар!

Колекторите T20US и T25US са произведени при спазване на най-строгите стандарти за качество и притежават сертификат Solar Keymark. Финалният продукт е вече на пазара в България, след старта на успешно сътрудничество между фирма Екотерм Проект и един от лидерите в производството на висококачествени слънчеви колектори в Испания.

T20US i T25US

Слънчевите колектори под марка GreenEcoTherm се предлагат в две разновидности. Модел T20US е с обща площ от 2.07 кв.м, а по-голямата по площ алтернатива е модел Т25US, чийто размер е 2.56 кв.м. Слънчевите колектори GreenEcoTherm се характеризират с изключително елегантен дизайн.

Конструкцията на абсорбера е изградена от алуминиеви ламели с ултраселективно синьо покритие ALANOD, ултразвуково заварени към колекторна медна решетка, което допринася за максимално добрия топлообмен. Изолацията на слънчевите колектори е осигурена от минерална вата – сигурна предпоставка за минималните нива на топлинни загуби. Всeки колектор се подлага на хидравличен тест при налягане от 13 bar. Рамката е изработена от висококачествен алуминий в черен цвят.

Соларното стъкло е допълнително термично закалено, с ниско съдържание на желязо, висока устойчивост и максимална светлинна пропускливост. Задният капак е изработен от алуминиев гофриран лист. Целият производствен процес на слънчевите колектори с марка GreenEcoTherm е сертифициран по ISO 9001.

T20US i T25US

Днес, във времена, в които все повече осъзнаваме колко е значимо за човечеството щаденето на околната среда, фирма Екотерм Проект продължава своята мисия да предлага продукти, които са създадени с респект към природата и оползотворяват алтернативни източници на енергия, а същевременно намаляват разходите за отопление.

Всеки потребител на слънчеви колектори GreenEcoTherm допринася за опазването на околната среда и същевременно избира безплатен източник на енергия за своите нужди, а именно слънчевите лъчи.

Повече информация за Екотерм Проект и гамата предлагани продукти може да бъде получена в дистрибуторската мрежа в цялата страна, на интернет страницата или на страницата на фирмата във Facebook.

Може да харесате още...