pixel

Micro Plate ™ – революционна технология от Данфосс

Изключителна ефективност на системата с иновацията Micro Plate ™

Топлообменниците Micro Plate ™ са една революционна технология от Данфосс. С характерния за тях уникален профил, разглобяемите топлообменници с иновативен дизайн на пластините, превъзхождат всички останали на пазара със значително по-ниски загуби на налягане, подобрено топлопредаване и по-здрава конструкция.

Каква е ползата за вас?

Micro Plate ™ топлообменниците на Данфосс имат с до 10% по-добро топлопредаване и с до 35% по-ниски загуби на налягане. Това води до намаляване на цената на абонатните станции и пести повече енергия.

Като част от новата ни гама XGM разглобяемите топлообменници, Micro Plate TM  технологията позволява да се залагат и в по-малки и слабо натоварени  приложения с относителни постоянни налягане и температура, както и в системи с обработена вода.

Разглобяемите XGM Micro Plate ™ топлообменници дават определени стойности на топлопредаване с много по-малки размери и тегло. Например малкият, но идеално проектиран пластинчат топлобменник XGM 032 е едно идеално решение за работата на вашата система с изключителни характеристики и ниска цена, сравнен с моделите на нашите конкуренти.

Може да харесате още...