pixel

Мобилен инфрачервен панел за селективно допълнително отопление

Moonich

Moonich пуска мобилния инфрачервен нагревателен панел Stele. Свободностоящото решение е подходящо за неотопляеми помещения и като допълнително отопление за жилищни помещения.

Дните стават все по-студени, но все още е твърде рано да включвате отоплителната система. За подобни ситуации, но и при желание за повече топлина и комфорт на определено място – било то на бюрото, на дивана или в неотопляемата зимна градина – Moonich вече предлага мобилния инфрачервен отоплител Stele.

Името казва всичко: високото 1,83 метра устройство е свободностоящо и може да се постави навсякъде, където искате да ви е топло. Уредът се предлага с предварително инсталиран термостат, а като опция има колелца за още по-лесна смяна на позицията. Само за шест минути панелът достига 100-процентова температура на повърхността и осигурява приятна топлина, подобна на тази на тялото.

Общата мощност е 1440 вата и се разпределя между двете страни с по 720 вата. Топлинната мощност може съответно да се регулира.

Отоплително тяло може да се управлява чрез WLAN с помощта на безплатно приложение. Приложението също така открива кога е отворен прозорец и след това автоматично спира работата.

Снимка: Moonich

Може да харесате още...