Мощен, компактен и ефективен – диагонален вентилатор от Maico

HDR

Било то в работилница, фабрика или магазин – в производствените и търговски помещения неприятните миризми често възникват бързо и трайно поради спецификата на дейността, използваните материали, текстил, оборудване и др. Въздухът в помещенията бързо се „изразходва“ и натоварва с вредни емисии. За да се предотврати това ефективно и безопасно, е важно да се внедри подходящо, високоефективно решение за вентилация. Системата HDR на немската компания Maico осигурява добрата атмосфера в промишлените помещения.

HDR

Продуктовото портфолио на компанията включва технически модерни, висококачествени вентилационни устройства и системи за промишлеността и търговията. Един от качествените продукти в областта на радиалните, полурадиални и диагонални тръбни вентилатори е компактният диагонален вентилатор HDR. Той е подходящ за използване във фабрики, складове, работилници и търговски пространства. Изключително ефективният вентилатор е изработен от особено здрава и висококачествена пластмаса.

HDR

Монтажът е много прост, тъй като инсталирането на устройството е възможно във всяка позиция. Закрепването става чрез монтажната скоба, която е включена в доставката. Компактните размери на HDR позволяват директно инсталиране между тръбопроводи, спестяващо място. Друго предимство е, че съединителният накрайник отговаря на общите стандартни диаметри на тръбите и се предлага в размери DN 100, DN 120, DN 150 и DN 160.

За повече информация: Maico

Вижте също...