Мощни климатични системи R32 PACi с мощност 20 и 25 kW от Panasonic

Panasonic

Като част от прехода към усъвършенствания хладилен агент R32, компанията Panasonic представя мощните 20 и 25 kW R32 PACi системи. Устройствата са идеални за малки и средни помещения в търговията или в частни домове. С опционален воден топлообменник тези устройства могат да обслужват и системи за отопление и охлаждане на водна база.

Panasonic

Новите системи работят изключително добре с модерния, по-екологичен хладилен агент R32. В допълнение към значително по-ниския потенциал за глобално затопляне в сравнение с R410A, R32 подобрява и ефективността на новите климатични системи. Новите инверторни компресори Panasonic също допринасят за повишаване на ефективността до 10% в сравнение с моделите предшественици, с подобрено поведение при частично натоварване.

Panasonic

За допълнително опростяване на инсталирането на климатичните системи PACi, общото тегло на интериорните модули е намалено с 15%. В допълнение, вентилаторът и корпусът на вентилатора могат да бъдат свалени чрез няколко лесни стъпки от топлообменника и завинтени обратно след монтажа. Тъй като елементите са много по-достъпни за обработка, това улеснява неимоверно инсталацията. По този начин, особено в затворени пространства, инсталационният екип има повече свобода на движение при свързване на тръбите за хладилния агент.

За повече информация: Panasonic


Вижте също...