pixel

Може ли да бъде монтирана система за комфортна вентилация в апартаменти?

Hoval

Да! Възможно е.

Независимо дали живеем в апартамент или къща, комфортът е еднакво важен за нас. В условията на замърсената градска среда, мръсният въздух и шумът от натовареното движение, ние имаме нужда от система, която да осигури чист въздух и тишина в нашия дом.

Вижте как компактната система за комфортна вентилация HomeVent лесно се монтира в апартаменти.

Лесно е да се намери подходящо място за рекуператора, тъй като той е с изключително малки размери, няма изисквания към мястото за монтаж и има малко необходимо пространство за ревизия.

Техническо помещение, перално, склад или дори в гардероба – всяко място е подходящо за HomeVent.

Монтажът може да бъде на стена (вертикално и хоризонтално), на пода или на тавана.

Hoval

За въздуховоди с диаметър ∅75 мм лесно може да се намери място. Те преминават деликатно през окачени тавани, стени, подове, или дори се вграждат в бетоновата плоча.

Голямото разнообразие от дизайни на решетките може да се впише във всеки интериор.

Hoval

Сензори от ново поколение се грижат за качеството на въздуха в дома. VOC сензори улавят всички летливи вещества във въздуха и автоматично увеличават или намаляват дебита на рекуператора, за да проветрят по-бързо или да предпазят от навлизането на замърсен въздух.

Hoval

Интелигентната контролна система TopTronic E е изключително лесна и интуитивна за работа, а свързана с интернет, може да бъде достъпна от разстояние – през компютър или през мобилно приложение.

Hoval

С HomeVent е лесно да се живее в градски апартамент. Шум, прах, миризми, замърсен въздух и алергени остават извън дома. Без мухъл и влага, без усет за течение. Максимален комфорт-денонощно.

Ако Ви заинтригувахме и желаете да научите повече за системата, свържете се с нас. Ще получите консултация за най-доброто решение за Вашия проект.

Може да харесате още...