Мултисплит система от Hitachi – ново решение за няколко задачи

triple-C

През дългата си история Hitachi Cooling&Heating винаги е била пионер в климатичната техника с множество открития и приложения в индустрията. И за да не изоставим традициите, предложихме ново решение за климатизация на жилища с производство на битова гореща вода без скъпоструваща инсталация и даващо на потребителите правото да избират приоритетите си. В нашите лаборатории създадохме мултисплит система Ttriple-C, комбинираща стандартната жилищна климатизация на директно изпарение заедно с термодинамичен бойлер за производство на топла вода за битови нужди.

Hitachi

С това предложение се решава въпросът както с охлаждането през лятото и отоплението през зимата, заедно с подгряването на водата за санитарни нужди, използвайки предимството на термопомпата. Клиентите имат възможност сами да изберат типа на вътрешното тяло и да комбинират необходимите им мощности с до максимум 4 вътрешни тела и два размера бойлери: 190 и 270 литра.

triple-CМонтажът на системата се базира на стандартна инсталация на мултисплит система и спестява както пари от тръбна разводка, така и от допълнителни компоненти, типични за термопомпените инсталации.

Вътрешните тела могат да се изберат от широката гама на продукти на Hitachi в зависимост от нуждите на клиента. Може да се изберат стенни машини от висок клас, както и такива от масовия среден клас.

Може да се добавят подови машини за по-ефективно отопление през зимата, както и таванни касети или канални машини за скрит таванен монтаж.

triple-C

Управлението позволява комбинация между дистанционни управления с инфрачервена комуникация или стенни панели, както и Wi-Fi свързаност с приложението Hi-Kumo.

Бойлерът е от неръждаема стомана с вградена анодна защита и допълнителен електрически нагревател. В зависимост от капацитета на бойлера размерът на водосъдържателя позволява да се монтира в шкаф (190 литра) и така да остава незабележим в интериора. Към него има добавен панел за управление, с чиято помощ става и конфигурирането на системата – избора на приоритет за работа: приоритетно охлаждане, приоритетно производство на топла вода или балансиран режим на работа.

Повече информация можете да намерите в сайта на компанията, както и в дистрибуторската мрежа.

Може да харесате още...