pixel

Над 120 фирми ще участват на Българска строителна седмица

Над 120 фирми ще участват тази година на 15-ото юбилейно издание на Българска строителна седмица, съобщиха организаторите от Интер Експо Център. Изложението ще се проведе от 25 до 28 март. Компании от Китай, Испания, Германия, Италия, Полша, Румъния, Русия също ще участват на Българска строителна седмица.

Фокусът на тазгодишното издание ще бъде развитието на строителния сектор, възможните промени и новите перспективи пред фирмите. Сред водещите събития тази година са два форума. Единият, на тема „За устойчива градска среда в София“, цели да покаже важните решения и проекти, които се реализират или предстоят в столицата. На втория ден от изложението (26 март) е форумът „Да събудим строителството“, на който всички участници в строителната индустрия ще се срещнат на живо, за да обменят информация за новите технологии в сектора и да представят енергоефективни решения.

„Българска строителна седмица е едно от малкото места, където се осъществява реална среща с много заинтересовани клиенти и всеки производител може да представи продуктите си пред реална публика“, коментират някои от най-старите участници на изложението. Според тях, за да оцелее дадена фирма на днешния пазар, е необходимо непрестанно да търси нови контакти,защото в противен случай ще бъде изхвърлена от въртележката на бизнеса.

Тази година Българска строителна седмица се провежда паралелно с единственото у нас изложение за сигурност и охрана Security Expo. Затова на 26 март можете да посетите форума дискусия „Safe City-системите за сигурност и строителството”. Фирмите от индустрията ще покажат напредъка на технологиите във видеонаблюдението, контрола на достъпа, автоматизацията, пожарогасенето. Ще дадат препоръките си към инвеститори, проектанти и строители за вграждане на системите в строителството. А посетителите ще могат да оценяват коя камера вижда най-добре, тъй като ще има демонстрация на живо на видеокамери.

На Българска строителна седмица само с попълване на анкетна карта можете да спечелите и награди от AT HOME. Двете изложения са подготвили още по-богата програма с фирмени презентации и демонстрации.

Българска строителна седмица е едно от малкото места, където бизнесът може да се срещне с бизнеса на живо. Тази година входът е безплатен само срещу регистрация.

Може да харесате още...