pixel

Надежност и висока производителност на отоплителните инсталации

Термопомпените агрегати вода-вода AquaSnap 61 WG и коефициент COP над 5 са предназначени за отоплителни инсталации и производство на топла вода за битови нужди.

Агрегатите са оптимизирани за отоплителни приложения с температура на изходящата вода до 65°C (без допълнително загряване), което им позволява могат да бъдат инсталирани в нови или съществуващи сгради, които използват вентилаторни конвектори, радиатори или подово отопление.

Основни характеристики и предимства:
Температура на изходящата вода до 65°C: Агрегатите могат да произвеждат топла вода от 20 до 65°C, която е подходяща както за отопление, така и за битови нужди.
Саморегулираща се система: За да повиши сезонната енергийна ефективност, термопомпата 61WG автоматично настройва температурата на изходящата вода. С помощта на тази система, през всички тела, свързани с агрегата, преминава вода с точно определена температура, нито повече, нито по малко.
Инверторни циркулационни помпи: Опционалният хидравличен модул е наличен със саморегулираща се инверторна помпа за осигуряване на най-добрите работни условия на агрегата, както и намаляване на експлоатационните разходи.
Хидравличен кит и водни връзки: Телата могат да бъдат оборудвани с пълен хидравличен комплект на изпарителя и кондензатора с различни нива на свободен напор, с променлива или постоянна скорост.
Heating System Manager: Обхватът на приложения се разширява, когато агрегати 61WG и 61AF се използват заедно с Carrier HSM, като например за управление на модулиращи вентили в системи, комбиниращи радиатори и подово отопление.

Carrier предоставя иновативни и надеждни решения и опитни инженери, за да може да покрие нуждите на всеки един клиент. Свържете се на [email protected].

Може да харесате още...