pixel

Най-новите модели климатици на Mitsubishi Heavy Industries вече и в България

На българския пазар вече са налични новите серии климатици на Mitsubishi Heavy Industries Ltd. (MHI), които бяха разработени от японската корпорация към края на миналата година. Новите модели са предназначени изцяло за вкуса на европейския потребител и са способни да задоволят дори най-претенциозните изисквания на клиентите, както откъм функционалност и енергийни показатели, така и към съвършенство в дизайна. Запознайте се с новите климатици SRK-ZSX от серия Diamond и SRK-ZS моделите от серия Premium, идващи в няколко цвята.

Какво прави новите модели толкова специални?

Още на пръв поглед климатиците се открояват с иновативен дизайн, който ще ви впечатли. Идеята за заоблените контури и стилни дизайнерски характеристики е дело на базираното в Милано италианско студио за индустриален дизайн – Tensa srl. Това позволява на японската марка да достигне по-близо до европейския вкус и предпочитания, като същевременно отговори на широкия спектър изисквания на ЕС. Съществените промени в дизайна обаче не са създадени единствено, за да радват сетивата. Истината е, че те допринасят и за подобряване на енергийната ефективност в дома – фактор, оказващ огромно влияние върху избора за покупка на климатик при всяко българско домакинство.

За създаването на съвършена система за циркулация на въздушния поток при моделите ZSX от серия Diamond и ZS от серия Premium, са приложени същите технологии на аеродинамичния анализ, използвани в проектирането на турбо-реактивните двигатели. Това позволява на въздушния поток да бъде равномерен, деликатен, безшумен и да достига и до най-отдалечените ъгли на помещението, в което се намира климатикът. И при моделите в двете серии, формата на вентилатора позволява нивото на шум да бъде сведено до едва 19 dB(A) в режим „Ulo” за модели SRK 20, 25, 35 ZS-S и SRK 20, 25, 35 ZSX-S и до едва 22 dB(A) за модели SRK 50 ZS-S и SRK 50, 60 ZSX-S, което отличава тези модели като едни от най-безшумните на пазара. Друг тих режим, който може да настроите за през нощта е режим “Silent”, който намалява нивото на шум на външното тяло със средно около 3 dB(A), като напр. при модел SRC20ZSX-S от 43/44 dB(A), то спада до едва 33/38 dB(A) охл./отопл.

Командването на моделите от всички серии е възможно и от далечно разстояние чрез смартфони и други мобилни устройства, при наличие на Wi-Fi адаптор. Така лесно всеки е способен само чрез няколко клика да създаде перфектното ниво на домашен комфорт чрез бързо охлаждане през лятото и затопляне през зимата, независимо къде се намира.

За повече информация – www.condex.bg

Може да харесате още...