Най-новото климатично решение от LG – четирипътна касета с висока степен на филтрация

Перфектна за всякакъв тип помещения, от големи производствени помещения до административни сгради и офиси.

Новото климатично решение от LG помага за комфортното разпределение на въздуха дори в стая с височина на тавана 5м. Касетата има въздухопречиствателна функция и е приложима, както за единичен, мултисплит сплит, така и за VRF.

Четирите изхода на въздуха и двойните жалузи на новата касета на LG позволяват по-голяма далекобойност на въздушната струя, достигане на всички краища на стаята под всякакъв ъгъл и благодарение на умния процес, устройството се адаптира спрямо очакванията и нуждите на потребителя.

Power Mode

Касетата е снабдена с Power Cool / Power Heat режим, който позволява на въздуха да се движи динамично из стаята и бързо и равномерно да осигурява необходимата температура в цялото помещение. При тестове на едно единствено устройство е установено, че благодарение на двойните жалузи можем да достигнем до желаната температура с близо 3 минути по-бързо от обикновена касета.

Up/Down Swing

По високата подвижност на двойните жалузите улеснява достигането на въздух до всички части на стаята и равномерното разпределяне на температурата навсякъде. Сравнено с по-стари четирипътни касети, където нивото на дистрибуция на студения въздух е около 80%, новият продукт от LG постига над 95% от въздуха в цялото помещение.

Indirect Wind

Всеки от нас е ставал жертва на струята на климатика, която духа директно в гърба, в документите на бюрото или пък е толкова високо, че никакъв хладен въздух не достига до нас.

Функцията Indirect wind на четирипътната касета на LG, позволява на въздушната струя да е под много малък ъгъл спрямо тавана (16°C, спрямо 30°C при устройства с единична жалуза). Това позволява на въздуха да достига до всички краища на стаята без въздушната струя да достига директно до хората в помещението.

Smart mode

Умният режим на касетата поддържа зададената температура в стаята, променяйки посоката на въздуха автоматично, когато е необходимо. Същo така работи в мощен режим до достигане на необходимата температура и след това сам преминава в по-лек режим. Съответно при промяна на температурата провокирана от средата, отново се включва Power mode. По този начин се поддържа еднаква температура в помещението без големи амплитуди, дори при навлизане на въздух отвън.

Floor Detection

Новите Premium панели могат да контролират стайнтата температура взимайки информация за температурата от пода и тази при тавана. Тази технология спомага за предодвратяването на ранното изключване на тялото thermo-off в режим на отопление при високи помещения.

Elevation Grill

Голямите панели могат да бъдат снабдени с функцията „Elevation Grill‘‘, благодарение на която чрез безжично дистанционно управление филтърът може да се спусне на разтояние 3,7м от корпуса на касетата. Това елиминира използването на стълби и вишки при обслужване на телата монтирани във високи помещения.

LG ThinQ

Всички четирипътни касети с двойни жалузи могат да бъдат управлявани чрез Wi-Fi контролер и мобилното приложение на LG ThinQ.

 Нов дизайн

Новият дизайн на касетата в цвят слонова кост ѝ позволява да се впише добре във всякакъв интериорен дизайн.

В новия дизайн е интегрирана и по-голяма централната решетка за всмукване на въздух, така че новата касета осигурява по-голямо количество въздух.

В допълнение, новият триизмерен вентилатор осигурява по-голям въздушен дебит, използвайки по-малко мощност. Новият ветнтилатор използва максимум 61W мощност, а стария – 78 W.

Новата четирипътна касета от LG доставя комфорт с равномерна и постоянна температура, докато в същото време извършва процес от тристепенна филтрация на въздуха, с който премахва и най-малките прахови частици ( до PM-1.0), миризма и бактерии, за да предостави чист въздух и комфорт в помещенията.

За повече информация – LG.

Вижте също...