pixel

Направление Сградни технологии на Siemens България с награда за „Най-добър референтен проект”

Проект на направление Сградни технологии на Siemens България бе отличен на ежегодната партньорска среща във Виена.

Събитието под мотото “Be part! Share success! Get inspired!” събра в австрийската столица над 200 представители на Siemens и партньори от 20 европейски страни, които обсъдиха пазарните тенденции в сферата на информационното моделиране на сгради, дигитализацията, ефективността на продажбите и иновациите.

На церемония в замъка Шьонбрун, оборудван с технологии на Siemens, бяха отличени най-добрите в 4 категории за изминалата бизнес година: най-добър старт, бизнес постижения, най-добър референтен проект и най-добри комуникации. Общо 30 номинации се състезаваха за високото признание, като от тях изпъкнаха 9.

В категория „Най-добър референтен проект” призът получи съвместният проект на направление Сградни технологии на Siemens България и партньорите им от „Ню Систем” ООД и „Протех” АД за внедряване на съвременна система за сградна автоматизация, пожароизвестяване, сигурност и безопасност, видеонаблюдение и контрол на достъпа в Sofia South Ring Mall. Инсталираната система не само осигурява комфорт, но и следи за възникнали аварии, контролира енергийните потоци с оглед оптимизация на потреблението и разходите за консумирана енергия.

Наградените получиха скулптура и сертификат. „За нас този приз е не само огромна чест, но и доказателство, че бизнесът в България все повече осъзнава необходимостта и предимствата на иновативните сградни технологии”, заяви Александър Стоянов, ръководител на направлението. „Конференцията бе отлична възможност да разширим връзките си и да натрупаме нови идеи за развитие”, допълни той.

Двудневното събитие даде възможности на участниците да се запознаят по-подробно с последните иновации на Siemens в сферата на сградните технологии, да осъществят полезни контакти, да разменят информация по стратегически бизнес теми, подкрепени с практически примери. „Това бе добра възможност да покажем на нашите партньори колко много ги ценим и в същото време да заздравим личните си контакти”, подчерта Пол де Бакер, директор „Маркетинг и продажби” в Siemens Швейцария, който бе модератор на събитието.

Може да харесате още...