Направление Сградни технологии на Siemens ще участва в Light + Building 2018 във Франкфурт, Германия

Между 18 и 23 март във Франкфурт, Германия,  ще се проведе най-голямото световно изложение за осветление и инженерни услуги в строителството  Light + Building 2018.

В Light + Building ще участват повече от 2 600 изложители, които ще представят своите иновативни продукти в областта на осветлението, електроинженерството, както и решения за автоматизацията на дома и сградите.

Под мотото „Дигитализирай сградата си” направление Сградни технологии на Siemens също ще се включи в международното изложение, представяйки актуалното си портфолио от продукти, системи и решения, свързани с предизвикателствата на съвременната цифровизация. Днес дигитализацията променя съществено света на енергийния и сграден мениджмънт, водейки до нови предизвикателства, но също така предлагайки  и нови възможности за иновативни бизнес модели.

По време на изложението Siemens ще демонстрира за международната аудитория как дигитализацията в сградните технологии променя целия жизнен цикъл на сградите – от тяхното планиране и изграждане до експлоатацията  и управлението им. По време на изложението ще бъдат демонстрирани положителните последствия, които  произтичат от това дигитално развитие, както и ново поколение мениджмънт станция  Desigo CC, интелигентни решения за управление на офис сгради, облачно базираната IoT операционна система Mindsphere, интелигентно решение за цялостна  защита на ел. инсталации  и други.

За пръв път тази година направление Сградни технологии на Siemens ще представи и технологии от портфолиото си Fire & Security Systems. Планирано е и специално шоу  „SECURE”.

Заповядайте на щанда на направление Сградни технологии на Siemens – зала 11.0, щанд B56. Всеки ден в периода 18-23 март от 10:00 ч. и 16:00 часа може да се включите в туровете, в които представител на Siemens ще демонстрира как работят на практика и какви са ползите от изложените иновативни системи и решения. На 19 март ще присъства и колега от Сградни технологии – България.

Очакваме с нетърпение да ви видим на Light+Building 2018 във Франкфурт, Германия!

При интерес към събитието за повече информация или съдействие моля да се свържете с Антоанета Котева, мениджър Ключови клиенти: antoaneta.koteva@siemens.com 

Допълнителна информация:

Siemens at the Light+Building and the special show „SECURE!“ in Frankfurt, Germany

Get your free ticket here


 

Вижте също...