Направление Сградни технологии на Siemens ще участва в международното изложение Mostra Convegno Expocomfort 2018

Направление Сградни технологии на Siemens  ще представи своето ОЕМ/ОВК портфолио на  изложението Mostra Convegno Expocomfort (MCE). Глобалното събитие ще се проведе във Фиера Милано, Италия, от 13 до 16 март 2018 г.

МСЕ е уникално международно събитие, на което компаниите от секторите за отопление, вентилация, климатизация и енергийната ефективност демонстрират най-новите технологии, решения и системи за интелигентни сгради.

Комфортът на дадена сграда става все по-важна и актуална тема, тъй като човек прекарва 90% от живота си на закрито – в  офиси, производствени сгради, училища, университети, болници, др.
Продуктите и решенията на Siemens в областта на сградните технологии помагат за създаването на идеални за обитателите места – безопасни, сигурни, с комфортен климат. Как точно се случва това ще бъде демонстрирано на клиенти и посетители на изложението MCE 2018. Главните технологични акценти, които Siemens ще представи по време на МСЕ, са:

Climatix IC – Свързване  с базирана на данни оптимизация на бизнеса;
AHU – Увеличаване на производителността с дигитални климатични камери;
Chiller – Увеличаване на производителността на жизнения цикъл с дигитални чилъри;
Room – Оптимизиране на стайния комфорт, здравето и безопасността;
Desigo CC – Безпроблемно интегриране на  различните системи в управлението на сградите;
VAV – Балансиране на въздушния поток;
PICV – Поддържане на постоянен воден поток.

MCE заема цялата изложбена площ на Rho Exhibition Center. Двадесет зали и висококачествен конгресен център посрещат изложители и участници от цял свят през четирите дни на изложението.

Разберете как да създадете своето перфектно място с решения на Siemens, като посетите щанд T21, в зала 24.

В очакване сме да Ви видим там!


Вижте също...