Насладете се на новата отоплителна техника – просто натиснете бутона

Екотерм Проект ЕАД представя отоплителна техника от WOLF

Газов кондензен котел CGB-2 – съвкупност от съвременни технологии и традиции.

Новият настенен кондензен котел CGB-2 от WOLF е наследник на преминалия всички потребителски тестове котел CGB. В мощностен диапазон от 14 до 24 kW котлите представляват ефективно решение за широк спектър от сгради.

Това, което прави тези котли толкова специални е електронното, газ-адаптивно управление на изгарянето, което се регулира автоматично, според качеството на газта. Основните предимства на котлите CGB-2 са: нисък разход на енергия в режим на готовност, висока ефективност и ниски вредни емисии, щадящи околната среда.

Поради компактните си размери, CGB-2 представляват най-добрия избор при подмяна на стари котли, тъй като са подходящи за всякакъв вид вграждане. Благодарения на подвижната горивна камера, както и на опростения и модерен дизайн, те са лесни за обслужване и употреба. Котлите CGB-2 са една наистина добра инвестиция поради своята солидна конструкция, дълги експлоатационни часове на горелката, по-малко стартове на горелката.

Управление от следващо поколение: “Умен дом“ това е магическата дума за мрежова интелигентна система за управление на сгради. Новият управляващ модул BM-2 е ключът за ефективно управление на отоплителни, слънчеви и вентилационни системи.

BLUE STREAM – нова технология за по-висока ефективност.

CGS-2R газови кондензни котли от емайлирана стомана, с бойлер с вътрешна индиректна серпентина

Най-новото попълнение в продуктовата гама на WOLF са газовите кондензни котли CGS-2R. Идеална комбинация от газов настенен кондензен котел и бойлер с вътрешна индиректна серпентина (145 литра). Предлага се в три мощности 14 kW, 20 kW или 24 kW.

Благодарение на топлообменната повърхност на серпентината от 1.0 m², CGS-2R предлага кратко време за загряване на водата и висока степен на удобство. CGS-2-20/150R може лесно да предостави достатъчно гореща вода, за да запълни една 230-литрова вана за 10 минути. Модел CGS-2-14 / 150R може да произведе около 210 литра БГВ за същия период от време. За да се улесни инсталацията, компактно проектираният CGS-2R е разделен на два модула с тегло 35 кг и 80 кг.

– Произведени от емайлирана стомана – подходящи за райони с много твърда вода;
– Магнезиевият анод се използва като стандартна катодна защита от корозия;
– Високоефективната изолация намалява дневната топлинна загуба под 1,5 kW;
– Прецизният контрол на бойлера осигурява висок коефициент на полезно действие, чрез ефективно използване на кондензиращата технология;
– За гарантиране на бърз и прецизен монтаж, в окомплектовката  са включени следните принадлежности:

– Комплект за свързване състоящ се от гъвкави тръби от неръждаема стомана и топлоизолация за отоплителния/възвръщателния кръг, топла/студена вода и газ.
Той е подходящ както за повърхностен, така и за прикрит монтаж;
– Тръбна изолация с декоративни капаци за затваряне на тръбни връзки.

Екотерм Проект ЕАД предлага на българския пазар всички изделия от широката гама на реномирания немски производител WOLF.

Продуктите са идеално решение за жилищни, търговски и промишлени сгради и ефективно могат да бъдат интегрирани в съществуващи системи.

Те отговарят на всички изисквания по отношение на уют, комфорт и безопасност, а с бързия и лесен монтаж, поддръжка и експлоатация, съоръженията с марка Wolf са предпочитана марка в Европа.

Може да харесате още...