Не просто покрив, а източник на чиста енергия

Bramac Solar

Една сграда не е само изолация, керемиди, прозорци и понякога Карлсон, който живее там…

Покривът може да носи енергия. Как ли? Чували ли сте за Bramac Solar?

Добре дошли в страната на Слънцето!

Bramac Solar

Водещите традиционни енергоносители вече са преминали своя максимум. В същото време изкопаемите енергоносители увеличават отделянето на CO2 емисии, което води до промяна в климата. Енергията струва пари. Много пари. И в повечето случаи производството на електрическа енергия вреди на околната среда. Соларната технология, от друга страна, дава възможност за производство на енергия без да се налагат допълнителни разходи за енергия. Надеждно и безплатно. В България слънчевата радиация е минимум 1200kW/кв.м, а в планините и в североизточната част на страната е значително по-висока. Идеална възможност за значително намаляване на зависимостта от изкопаемите горива. С други думи: във времето на непрекъснато растящи разходи за енергия, една соларна система е не само екологична, но също така и икономически изгодна.

Bramac Solar

Ето ви достатъчно убедителен аргумент да превърнете покрива си от обикновен в модерен, високотехнологичен, соларен покрив. Със слънчевите колектори от БМИ Брамак ще получавате топла вода, ще пестите пари, ще имате средства за нещата, които все отлагате, ще опазвате околната среда и не на последно място – ще предизвиквате завистта на съседите. Защото слънцето не изпраща сметки.

Знаете ли, че:
– годишното световно енергопотребление се равнява на 3 часа слънчево греене;
– слънцето е най-екологичният, неизчерпаем и безплатен източник на енергия;
– слънцето доставя енергия дори през зимата.

Bramac Solar

Соларните системи от БМИ Брамак обединяват силата на слънцето, съчетана с нова технология и нов дизайн. Колекторите представляват патентовано, иновативно решение, осигуряващо прост, бърз и евтин монтаж. Вградени са в равнината на покрива, заместват керемидите и няма допълнителни изрязвания в покривното покритие за закрепване на носеща конструкция и преминаването на тръби. Подходящи са за всички покривни материали и покриви/мансарди. Специално върху скатния покрив може да се постигне много добра степен на ефективност. Монтират се при минимален наклон на покрива от 20°. Притежават висок коефициент на полезно действие-алуминиев/меден абсорбер с високоселективно покритие.

Bramac SolarСоларните системи на БМИ Брамак са екологичен, безопасен и рентабилен източник на енергия:
☼ с 8 кв.м. соларен колектор Брамак Pro могат да се спестят до 500 л. нафта годишно;
☼ съвместими с всички обичайни соларни бойлери;
☼ предлагат се колектор и рамка като готова единица;
☼ идеално напасване чрез съобразен с покриващия материал дизайн на колектора;
☼ естетично интегриране в покрива чрез плоска строителна форма;
☼ ефикасни за подгряване на вода или подпомагане на отоплението;
☼ осигуряват висока защита от дъжд, буря и градушка;
☼ бърза доставка и рентабилен монтаж с кран, при желание едновременно с покривни керемиди и прозорци;
☼ съобразени с индивидуалните нужди на всяко домакинство – предлагат се в размери 4 кв.м, 6 кв.м., 8 кв.м, 10 кв.м;
☼ притежават сертификати Solar Keymark и печат Austria Solar, покриващи най-високите изисквания за качество, сигурност и ефективност;
☼ БМИ Брамак предоставя 10 години гаранция. В рамките на гаранционния срок се осигурява безплатна подмяна на материалите, за които е доказано, че не отговарят на изискванията на норми EN 12975-1 и EN 12975-2.

Не сте убедени? Посетете сайта на Брамак или се обадете на 0700 119 20 и позволете на слънцето на влезе в дома ви чрез енергията си.

Вижте също...