pixel

НЕС открива производствен комплекс с параклис в Шумен

НЕС открива производствен комплекс с параклис в Шумен

Българския производител на изделия за възобновяеми енергийни източници НЕС – Нови енергийни системи ООД ще направи на 2 Юли официално откриване на своя новоизграден производствен комплекс в град Шумен.

Програмата включва церемония – освещаване на компплекса от варненския Митрополит Кирил, културна обиколка на обекти с историческа значимост в района и ще завърши с тържествена вечеря. На събитието са поканени местни и чужди ключови партньори на фирмата и представители на местната и централната власт.

Новоизграденият комплекс е с обща застроена площ от 12 500 кв.м. и включва производствен цех за панел колектори, цех за котли, логистичен център SUNSYSTEM, Производствено хале на Павел и Синове Електрик и параклис „Успение Пресвета Богородица”.

Фирма NES от основаването си се специализира в производство на изделия за възобновяема енергия като слънчеви колектори, бойлери, буферни съдове, фотоволтаично оборудване, котли на биомаса, пелетни котли. Днес фирмата разполага с 200 квалифицирани служители и пласира продукцията си на три континента. В производството се прилагат световно утвърдени производствени практики за съответствие с най-строгите европейски и международни стандарти за качество.

Може да харесате още...