Нов асортимент от електрически нагреватели за баня от AEG

AEG

Компанията AEG Haustechnik представи напълно нова серия отоплителни тела за баня. Тя отговаря на Директивата за екодизайн 2018 и обещава по-голяма ефективност и удобство чрез нови функции. Благодарение на лъчистата топлина (инфрачервената топлина), новите отоплителни тела за баня осигуряват комфортно усещане за топлина в рамките на няколко минути и в същото време предоставят място за окачване на кърпи.

AEG

Уредите се предлагат в три височини и са с топлинна мощност от 500, 750 и 1000 вата. Новата контролна електроника предлага някои интересни функции. Фокусът е върху топлинния комфорт, без загуба на енергия. Електронният термостат поддържа предварително зададената стайна температура в рамките на определеното време. Температурата е регулируема от 6 до 30°С. Освен това, времето за използване на банята може да се настройва индивидуално чрез седмичен таймер. Така банята и хавлиите са приятно затоплени, когато е необходимо. Времето за затопляне се изчислява от самата електроника.

AEG

Автоматичното „откриване на отворен прозорец“ и автоматичното регулиране за защита от замръзване до 6°C също така спомагат за предотвратяване на ненужна загуба на топлина.


Вижте също...