Нов газов кондензационен котел от Windhager

MultiWIN2 Plus

Австрийската компания Windhager представи нова газова отоплителна система, която е толкова компактна, колкото и ефективна. Котелът MultiWIN2 Plus заменя предишната серия устройства MultiWIN Plus. Подобно на предшестващия модел, новият MultiWIN2 Plus се откроява с изключително компактния си дизайн, като тежи само 31 кг. Това прави лесно инсталирането му дори в тесни ниши. Тъй като устройството работи много тихо благодарение на интегрираната звукоизолация, инсталацията му в дневната зона също е подходяща.

MultiWIN2 Plus

MultiWIN2 Plus се предлага в три изходни мощности от 15 до 35 kW. Версията с мощност от 25 kW, като практичен комбиниран блок, осигурява и хигиенично чиста топла вода. Нуждае се от малко пространство и е много гъвкава при използване. Благодарение на принципа на кондензаторната технология, MultiWIN2 Plus използва топлината, съдържаща се в отработените газове и по този начин постига ефективност до 111%. В допълнение, котелът регулира работата си, модулирайки потреблението на топлина. Интегрираната енергоспестяваща циркулационна помпа от клас на ефективност A + също гарантира ниска консумация на енергия.

MultiWIN2 Plus

Подобно на всички котли на Windhager, MultiWIN2 Plus също впечатлява с гъвкавите си възможности за приложение. Благодарение на интелигентната системна технология, подаването на топлина към подови отоплителни системи и/или радиатори е също толкова лесно, колкото и комбинацията с други топлинни генератори, като например котел за отопление на дърва. Всички важни функции на уреда се следят постоянно, така че да се гарантира много безопасна и безпроблемна работа.

За повече информация: Windhager

Вижте също...