Нов изпълнителен директор оглави DAIKIN Central Europe

Нов изпълнителен директор оглави DAIKIN Central Europe

Карл Ливенс оглави DAIKIN Central Europe като нов изпълнителен директор. Той наследява Мартин Круц, който отива в централата на Daikin Европа, в Брюксел.

Екипът на DAIKIN Central Europe в Брун ам Гебирге има много причини да празнува през последните месеци. Непрекъснатият икономически растеж на компанията, рекордът по продажби през миналата финансова година и отличието „Great Place to Work-Award“, не само затвърдиха успешното управление на компанията, но и бяха забелязани от двете централни компании – DAIKIN Europe N.V. (Белгия) и DAIKIN Industries, Ltd. (Япония). Поради тази причина двамата главни мениджъри на DAIKIN Central Europe може да се радват на изключителните си постижения. След повече от две години като изпълнителен директор Мартин Круц ще се присъедини в новосформираното оперативно звено в Европейската централа на DAIKIN Europe N.V.. Карл Ливенс го наследява като изпълнителен директор в DAIKIN Airconditioning Central Europe HandelsGmbH от 01.12.2013.

Тридесет и девет годишният Карл Ливенс е родом от Белгия, женен, с две деца. След първоначалната си работа в DAIKIN Europe N.V. в Белгия, той се присъединява към DAIKIN Central Europe през 1999 година и бързо успява да натрупа опит от първа ръка в почти всички отдели на компанията. От 2008 година е заместник директор. Назначението му във високите нива на управление е доказателство, че последователността и устойчивостта са важни крайпътни камъни в корпоративната философия на Daikin.

(Карл Ливенс (ляво) наследява Мартин Круц (дясно) като нов изпълнителен директор на DAIKIN Airconditioning Central Europe HandelsGmbH. Мартин Круц се присъединява в европейската централа на Daikin в Брюксел, Белгия.)


Вижте също...