Нов контролер за климатици Smart-Control Touch

Remko

Немската компания Remko представи интелигентен контролер за управление на климатичната система с всички вътрешни тела Smart-Control Touch (серия SC-1). Чрез тази система могат да се управляват централно до 128 устройства. Така чрез новата система може да се осъществи еднородно управление на климатичните инсталации на Remko.

Remko

Контролерът Smart-Control Touch е най-добре инсталиран централно. Там той предлага достъп до външното тяло, като всички важни видове устройства на Remko могат да бъдат интегрирани в системата. На дисплея (направен от стъкло) данните се извикват или регулират и проверяват. Елементите от менюто водят и до ключовите данни на вътрешните тела. Всеки компонент може да бъде настроен със своя собствена времева програма, което дава голяма гъвкавост на потребителя. В допълнение към стайната температура, наред с други неща, може да се избере и скоростта на вентилатора.

Remko

Освен това системата може да бъде управлявана и от мобилни устройства благодарение на функцията Smart Web. Също така четенето на параметрите на устройството или получаването на съобщения за неизправности е едно от предимствата на Smart-Touch Touch – при поискване може да се извърши дистанционна поддръжка, например от специализираната компания, която извършва обичайните работи по поддръжка и ремонт.

За повече информация: Remko

Вижте също...