pixel

Нов софтуер за избор на термопомпи Atlantic – лесен за използване и изцяло на български език

Изборът на термопомпи за нови проекти, както и реинженеринг на изградени инсталации с цел  максимално ниски експлоатационни разходи и оптимална цена на първоначалната инвестиция става все по-разпространено в България. Хората оценяват предимствата на тези инсталации и все по-често отправят запитвания към фирмите за получаване на оферта за такъв тип оборудване за своя дом или офис. Френският производител с многогодишна история и доказан опит в производството на енергоспестяващи системи и отоплителни уреди Atlantic разработва за улеснение на своите партньори софтуер, чрез който да се предложи на клиента най-подходящия продукт на база неговите изисквания.

Като официален представител на термопомпите Atlantic за българския пазар фирма Булклима има удоволствието да Ви представи новия софтуер за избор на термопомпи Atlantic. Софтуерът е изцяло на български език и дава възможност да се изработи прецизна селекция на термопомпена инсталация, съобразена с конкретните потребности на клиента и да я предоставят на клиента под формата на завършена оферта.

Софтуерът използва данни от метеорологичните станции в страната и е съобразен с конкретното местоположение и температурните характеристики на района, в който ще се монтира системата.

В зависимост от избраните характеристики, нуждите на клиента и параметрите на жилището, софтуерът ще представи няколко варианта за избор на термопомпа, от които може да се избере най-подходящият на база техническите параметри на предложените машини. Предоставена е възможност за избор и на аксесоари, след което се генерира оферта с направената селекция.


Оферта, която се получава е в PDF формат, като в нея има визуализация и пълно описание на термопомпата, примерна хидравлична схема за монтаж, изчисления на прогнозна месечна консумация на електрическа енергия, спрямо избрания район, както и сравнителна графика на разходите, които потребителят би имал в случай на алтернативни варианти на отопление за своя дом.

Приложението е подходящо за търговци и проектанти. Чрез него те лесно и бързо могат да генерират и да представят една цялостна, разбираема и пълна оферта на хартиен или електронен носител за своите клиенти. Тя може да се актуализира, като към нея могат да се добавят и допълнителни пера за отоплителни тела, материали и монтажни дейности за цялостното изграждане на системата.

При интерес, моля посетете сайта за термопомпи Аtlantic или се свържете с Булклима за допълнителна информация и предоставяне на акаунт за използване на софтуера.

Може да харесате още...