pixel

Нова серия климатични модули допълват модерния интериор

Mitsubishi

Mitsubishi Heavy Industries Air Conditioning Europe (MHIAE) разшири гамата си от вътрешни тела за европейския пазар с пускането на новата серия ZTL за жилищни и търговски приложения.

Гамата ZTL се вписва в категорията продукти Standard Plus и се предлага в избор от пет модела с по-малък капацитет: SRK15 – 50ZTL-W (1,5kW – 5,0kW при ширина 798 мм) и два модула с по-голям капацитет: SRK63 – 71ZTL-W ( 6,3kW и 7,1kW при 998 мм ширина).

Устройството с мощност 1,5 kW е предназначено за самостоятелна употреба и се вписва идеално във всяко малко или добре изолирано помещение. Пълната гама предлага висока сезонна ефективност до А++ при охлаждане и отопление.

Освен това новата серия ZTL предлага удобството на интегрираната безжична LAN мрежа. Когато се използват в комбинация с приложението Smart M-Air, устройствата могат да се управляват и наблюдават от смартфон или таблет за оптимална лекота при използване и контрол.

Mitsubishi

Приложението предлага и други полезни функции, като например възможност за проверка на потреблението на електроенергия и аларма, която уведомява потребителите, ако напуснат имота си, без да изключват климатика.

При разработването на съвременна нова външна визия за гамата ZTL, MHIAE си сътрудничи с Tensa, един от европейските дизайнери, базиран в Италия. Това сътрудничество се фокусира върху сливането на японското наследство на чисти, ясни линии с „по-мекия“ европейски вид.

Резултатът е вътрешно климатично тяло с изтънчени извити линии, което ще допълни всеки модерен интериорен декор.

Снимки: Mitsubishi

Може да харесате още...