pixel

Новата термопомпа въздух-вода Hoval Belaria® fit вече е тук

Belaria® fit е правилното решение за всеки голям проект. Модулиращата термопомпа въздух-вода за отопление и охлаждане, за външен монтаж, в два размера на мощности е особено подходяща за отопление и охлаждане на средно големи жилищни, търговски, промишлени или административни сгради – ново строителство или реновация.

Belaria® fit също така отваря нови възможности за обновяване на отоплителната система. Съществуващите системи, например газови кондензни котли, могат да бъдат рентабилно допълнени с Belaria® fit и по този начин да получат голям дял възобновяема енергия.

Belaria® fit може да бъде комбинирана в каскади и хибридни системи. Могат да се планират ефективни хибридни системи с висок дял на възобновяема енергия. Като моновалентна система е възможно да се осигури мощност до 1,4 MW при свързване до 16 термопомпи в каскада. Двувалентните хибридни системи могат да осигурят и по-големи мощности до 4 MW, в зависимост от необходимото съотношение възобновяема енергия.

Основни характеристики:
– Много широк обхват на модулация от 40-100% благодарение на инверторната технология;
– Постоянна висока ефективност и по-кратко време за размразяване благодарение на защитно хидрофилно покритие на пластините на изпарителя;
– Високи годишни показатели за отопление и охлаждане благодарение на хладилния агент R32;
– Оптимизирана система чрез моно- и двувалентни каскади достигащи мегаватов диапазон;
– Устойчиво решение за бъдещо, щадящо околната среда, благодарение на хладилен агент R32;
– Икономични системи с използване на голям дял възобновяема енергия.

За повече информация относно новия продукт, свържете се с консултант на Hoval0700 20 755 | [email protected]

Може да харесате още...