pixel

Нови Енергийни Системи проведе продуктово обучение

Нови Енергийни Системи проведе продуктово обучение

На 11 и 12 септември НЕС – един от големите български производители специализиран в производството на изделия ползващи алтернативни източници на енергия, щадящи околната среда, проведе продуктово обучение в Баумакс България.

Инженерите от отдел Развитие и Внедряване представиха функциите и предимствата на битови, соларни, комби бойлери, буфери, котли, горелки и камини, соларни и термосифонни системи. Колегите от търговския отдел Анатоли Атанасов и Петя Кръстева обсъдиха с представителите от верига магазини Баумакс България стратегиите успешни продажби и доволни клиенти.

За компанията

Фирма НЕС ООД e основана в гр. Шумен.

Дружеството разполага със собствена производствена, складова и административна база от 20 000 кв. м. площ. Качеството на всички дейности се управлява по система за управление на качеството ISO 9001:2008.
NES е първият частен производител на слънчеви термални изделия в България и е пазарен лидер в този сегмент.
Портфолиото на компанията включва технологии за слънчева термална енергия, биоенергия, фотоволтаична енергия и аеротермална енергия. Най-новите направления в гамата са котли на дърва и на пелети, фотоволтаични модули и термопомпи.

Може да харесате още...