Нови гъвкави връзки за радиатори от HUMMEL

Гъвкавите връзки за радиатори на немската компания HUMMEL AG, които са едни от най-популярните решения в областта, вече се предлагат в два нови, допълнителни размера.

Те са предназначени за места за монтаж с размери от 115 до 210 мм и от 190 до 410 мм. По този начин гъвкавото свързване за радиаторите сега може да се използва и за свързването на подови конвектори в подови канали или на водни системи за климатизация и свързване на допълнителни устройства.

Гъвкавите радиаторни връзки на HUMMEL са с висококачествена конструкция и са изработени от гофриран маркуч от неръждаема стомана и вече покриват още повече монтажни зони. Те добиват все по-голяма популярност, тъй като разрешават множество досегашни проблеми и предлагат бързо, чисто и гъвкаво свързване на радиаторите дори в тесни и неудобни за монтаж позиции. От особено значение е качеството на използваните материали. Връзките на радиаторите са направени с гъвкав маркуч от неръждаема стомана (1.4404), а съединителната гайка и свързващата резба са от никелиран месинг. Те осигуряват висок дебит поради голямото напречно сечение. Те са съвместими с всички системи, разработени съгласно стандарта.

.


Вижте също...